Board index FlightGear Development Aircraft

Spitfire trouble in 2018.2.2

Questions and discussion about creating aircraft. Flight dynamics, 3d models, cockpits, systems, animation, textures.

Spitfire trouble in 2018.2.2

Postby dilbert » Wed Jul 11, 2018 11:57 am

Happy as a clam flying Dave Culp's T2C in 2018.2.2, so merely reporting-not complaining-about this glitch. :)

Installed Mark Vb Spitfire from Add-on hangar, which plane flew fine months ago, and encountered the following:

Hung up during launch routine.

When task manager employed, following message popped up: "YASim flight dynamics problem: drag factor <0(drag)>thrust>The aircraft may not fly correctly".

Clicked "OK", after which flight loaded normally.

Aircraft flew, but seemed to have an unlimited glide ratio clean.

Had some drag dirty, but abnormally long ratio.

Tried on three different machines, so something seems amiss.

Don't think it's just the plane.

Possible incompatibility with 2018.2.2 YASim? :(
dilbert
 
Posts: 404
Joined: Wed Jan 07, 2015 8:36 pm
Location: Alabama, USA
Callsign: db1
Version: 2018.2.2
OS: Win 10 & Chrome

Re: Spitfire trouble in 2018.2.2

Postby bugman » Wed Jul 11, 2018 1:14 pm

@Dilbert: Are you able to post your message to the flightgear-devel mailing list? That is a much more appropriate forum for this issue.

Cheers,
Edward
bugman
Moderator
 
Posts: 1524
Joined: Thu Mar 19, 2015 9:01 am
Version: next

Re: Spitfire trouble in 2018.2.2

Postby dilbert » Wed Jul 11, 2018 2:32 pm

Haven't as yet. However, have now tested Hurricane and Navion, both of which seem to work fine;
so problem may be confined to the Spitz. Thanks for the response. Best Regards.
dilbert
 
Posts: 404
Joined: Wed Jan 07, 2015 8:36 pm
Location: Alabama, USA
Callsign: db1
Version: 2018.2.2
OS: Win 10 & Chrome


Return to Aircraft

Who is online

Users browsing this forum: Clive2670 and 9 guests