Board index FlightGear Development Scenery

TerraGear - Cant use DryCropPastureCover or GrassLand  Topic is solved

Questions and discussion about enhancing and populating the FlightGear world.

TerraGear - Cant use DryCropPastureCover or GrassLand

Postby RenanMsV » Wed May 16, 2018 3:00 pm

Im using TerraGear on Windows to generate an Scenery.
I got v0_drycrop and v0_grassland from TerraGit https://github.com/FGMEMBERS-TERRAGIT?u ... &language=
But I cant use them to generate my scenery. The counter goes from 0 to 100% in 1 second and nothing appears at the output folder.

Image

If I do not select DryCropPastureCover and GrassLand it works.

Image

v0_drycrop and v0_grassland looks fine at QGIS. (brown and green layers)

Image

Can anyone help me?
www.flightgearbrasil.com.br
www.fgbrazukas.wixsite.com/fgbrazukas
latamvbrasil.wixsite.com/latamv
RenanMsV
 
Posts: 129
Joined: Thu Oct 27, 2016 2:02 am
Callsign: BR-RVD

Re: TerraGear - Cant use DryCropPastureCover or GrassLand

Postby wlbragg » Wed May 16, 2018 5:32 pm

If it were me I think I would try removing both layers and piecing them back in, say a quarter at a time starting with one layer and see if you can identify the area of the layer that is causing issues. That is if there is only one area that is causing issues.
Kansas(2-27-15)/Ohio/Midwest scenery development.
KEQA (2-27-15), 3AU, KRCP Airport Layout
User avatar
wlbragg
 
Posts: 3945
Joined: Sat Aug 25, 2012 11:31 pm
Location: Kansas (Tornado Alley), USA
Callsign: WC2020
Version: next
OS: Win10/Debain/nVGT640

Re: TerraGear - Cant use DryCropPastureCover or GrassLand

Postby RenanMsV » Wed May 16, 2018 6:33 pm

As D-ECHO told me at discord " Try to substitute "GrassLand" by "Grassland" and "DryCropPastureCover" by "DryCrop" "
That worked for DryCrop, I'll now try Grassland.
Also I'll do what you said. It'll also help me with decoding time (it takes me about 30 mins to decode the layer (world size) without any cut).
www.flightgearbrasil.com.br
www.fgbrazukas.wixsite.com/fgbrazukas
latamvbrasil.wixsite.com/latamv
RenanMsV
 
Posts: 129
Joined: Thu Oct 27, 2016 2:02 am
Callsign: BR-RVD

Re: TerraGear - Cant use DryCropPastureCover or GrassLand  

Postby BecOzIcan » Thu May 17, 2018 12:08 am

Check your Default Priorities file : viewtopic.php?f=5&t=33149&hilit=+default
Current Projects: AI Traffic, Models & Liveries
User avatar
BecOzIcan
 
Posts: 858
Joined: Tue Oct 04, 2011 10:43 pm
Location: Sydney, NSW, Australia
Version: 2.12
OS: Win10

Re: TerraGear - Cant use DryCropPastureCover or GrassLand

Postby RenanMsV » Thu May 17, 2018 12:28 am

Can you send me your default priorities file? I dont have any


http://mapserver.flightgear.org/git/?p= ... rities.txt <<< this one is offline

Heres my txt
Code: Select all
Default         # Default area which can be overridden by
            # raster landcover data (e.g. USGS)
Ocean         # collect slivers as ocean

# Area types in order of descending priority
Hole         hole   # Leave area completely empty
Freeway         road
Road         road
Road-Motorway       road
Road-Trunk          road
Road-Residential   road
Road-Primary       road
Road-Secondary       road
Road-Tertiary       road
Road-Service       road
Road-Pedestrian       road
Road-Steps          road
Road-Unclassified   road

Railroad      road
Asphalt         road
Airport         other
Pond         lake
Lake         lake
DryLake         lake
Reservoir      lake
IntermittentLake   lake
Stream         stream
River         stream
IntermittentStream   stream
Watercourse      stream
Canal         stream
Glacier         other   # Solid ice/snow
PackIce         other   # Water with ice packs
PolarIce      other
Ocean         ocean
Urban         other   # Densely-populated city or large town
SubUrban      other   # Densely-populated city or large town
Town         other   # Small town or village
Fishing         other
Construction      other
Industrial      other
Port         other
Dump         other   # Dump Site
FloodLand      other   # Land subject to flooding
Lagoon         other   # Lagoon
Bog         other   # Bog
Marsh         other   # Marshland or swamp
SaltMarsh      other
Sand         other   # Sand-covered area
Saline         other   # Saline
Littoral      other   # Tidal, Sand-covered area
Estuary         other
Dirt         other
Rock         other   # Rock
Lava         other   # Lava-covered area
OpenMining      other   # OpenMining

# USGS Land Covers
# These are low-priority, since known polygons should always win.

BuiltUpCover      other   # Urban and Built-Up Land
Transport      other   # Transport
Cemetery      other   # Cemetery
DryCrop         other   # Dryland Cropland and Pasture
IrrCrop         other   # Irrigated Cropland and Pasture
Rice         other
MixedCrop      other   # Mixed Dryland/Irrigated Cropland and Pasture
Vineyard      other
Bamboo         other
Mangrove      other
ComplexCrop      other   # Complex Cropland
NaturalCrop      other
CropGrass      other   # Cropland/Grassland Mosaic
CropWood      other   # Cropland/Woodland Mosaic
AgroForest      other
Olives         other
GolfCourse      other   # GolfCourse
Greenspace      other
GrassCover      other   # Grassland
Grassland      other
ScrubCover      other   # Scrub
Scrub         other
ShrubGrassCover      other   # Mixed Shrubland/Grassland
SavannaCover      other   # Savanna
Orchard         other   # Orchard
DeciduousForest      other   # Deciduous Forest
EvergreenForest      other   # Evergreen Forest
MixedForest      other   # Mixed Forest
RainForest      other   # Rain Forest
BarrenCover      other   # Barren or Sparsely Vegetated
HerbTundra      other   # Herbaceous Tundra
Sclerophyllous      other
Heath         other
Burnt         other
SnowCover      other   # Snow or Ice

Island         island   # any island area not covered otherwise
Default         landmass # any land area not covered otherwise

Void         other
Null         other
Unknown         other



Theres no GrassLand (there is Grassland, which works fine) and also theres no DryCropPastureCover (there is DryCrop which works fine) .

So thanks ! Working :D
www.flightgearbrasil.com.br
www.fgbrazukas.wixsite.com/fgbrazukas
latamvbrasil.wixsite.com/latamv
RenanMsV
 
Posts: 129
Joined: Thu Oct 27, 2016 2:02 am
Callsign: BR-RVD

Re: TerraGear - Cant use DryCropPastureCover or GrassLand

Postby BecOzIcan » Thu May 17, 2018 3:57 am

I use this TG build (includes my default priorities)

http://www.mediafire.com/file/ul2xy2ykgig2mct/160605_Sucessfull_Terragear_Win_Built.7z

Cheers
Ian
Current Projects: AI Traffic, Models & Liveries
User avatar
BecOzIcan
 
Posts: 858
Joined: Tue Oct 04, 2011 10:43 pm
Location: Sydney, NSW, Australia
Version: 2.12
OS: Win10


Return to Scenery

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests