Board index FlightGear Support Interfacing

Phi on a Second Machine

Connecting two computers, using generic protocol, connecting with Matlab?

Phi on a Second Machine

Postby meiland » Sat May 12, 2018 11:51 pm

I'm just a casual Flightgear user with very little coding experience so it's not surprising this has me stumped.

A few weeks ago, I discovered Phi--I ran it and was able to get the webpanel in the browser on a second machine. I could also log into it on my phone. I fired it up today, and I can still get the panel on my local browser (on the computer running flightgear), but I can no longer get it on my phone or my other computer. Has something changed? I'm running Ubuntu 16.04 on my Flightgear machine if that matters...
meiland
 
Posts: 1
Joined: Sat May 12, 2018 11:44 pm

Re: Phi on a Second Machine

Postby FlugHund » Sun May 13, 2018 12:10 am

Exactly what message/error do you see inside the not working browsers?
User avatar
FlugHund
 
Posts: 489
Joined: Thu Mar 01, 2007 3:27 pm
Callsign: D-HUND
IRC name: D-HUND / debdog
Version: next
OS: Devuan

Re: Phi on a Second Machine

Postby wkitty42 » Mon May 14, 2018 7:18 am

are you using the proper host name or IP and port?
"You get more air close to the ground," said Angalo. "I read that in a book. You get lots of air low down, and not much when you go up."
"Why not?" said Gurder.
"Dunno. It's frightened of heights, I guess."
User avatar
wkitty42
 
Posts: 4683
Joined: Fri Feb 20, 2015 3:46 pm
Location: central NC, USA
Callsign: wk42
Version: git next
OS: Kubuntu 14.04.5

Re: Phi on a Second Machine

Postby Parnikkapore » Tue May 15, 2018 12:38 am

Typical routers change your IP Address unfortunately. Check your local IP address again.
There are free alternatives to every program you encounter. You just have to find them.
Parnikkapore
 
Posts: 761
Joined: Thu Oct 29, 2015 10:16 am
Callsign: HS-FGS
Version: next [PPA]
OS: Mint 18


Return to Interfacing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest