Board index FlightGear Support Graphics

Because my Flightgear does not start?  Topic is solved

Graphics issues like: bad framerates, weird colors, OpenGL errors etc. Bad graphics ar usually the result of bad graphics cards or drivers.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).
- please upload a screenshot of the problem.

If you experience FlightGear crashes, please report a bug using the issue tracker (can be also used for feature requests).
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article. If you are seeing corrupted/broken textures, please see this article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Because my Flightgear does not start?

Postby Brendo102x » Mon Sep 14, 2015 8:14 pm

* I'm using Google translator, excuse me!

Hello, I have played the flightgear once, when I used the Windows 8, but today I installed it again, and now in Windows 10, but then choose the aircraft, airport and settings on the launcher, and grip start it goes to screen loading in one second it back on the launcher again and displays an error message, saying that the FG can not be started!
I have re-installed the game and still the same thing!
I suspect it's a problem in my video card because I've lost another game the same problem since this update pro windows 10. :cry:
Brendo102x
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 14, 2015 8:03 pm
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Version: 3.4
OS: Windows 10

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby MIG29pilot » Mon Sep 14, 2015 8:44 pm

What language are you?
User avatar
MIG29pilot
 
Posts: 1454
Joined: Tue May 19, 2015 4:03 pm
Location: 6 feet under Snow
Callsign: MIG29pilot
Version: 3.7nightly
OS: Windows 10

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby legoboyvdlp » Mon Sep 14, 2015 9:29 pm

Deutche?
Francais?
Español?
Portúges?
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7007
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Callsign: YV-LEGO
Version: 2018.3.1
OS: Windows 10 HP

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby massima » Tue Sep 15, 2015 10:20 am

Chinese?
User avatar
massima
 
Posts: 227
Joined: Sat Jan 03, 2015 6:48 pm
Location: Italy
Callsign: M-AXX
Version: 2019.1.1
OS: debian testing

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby simbambim » Tue Sep 15, 2015 10:37 am

massima wrote in Tue Sep 15, 2015 10:20 am:Chinese?

I take it you're offering to translate from Chinese if needs be?
Fly on VATSIM and die.
simbambim
 
Posts: 260
Joined: Mon Sep 29, 2014 5:41 pm
Version: 3.2

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby massima » Tue Sep 15, 2015 6:39 pm

No, i 'm able to use only the english language. I know the chinese and similar languages are very difficult to learn.
User avatar
massima
 
Posts: 227
Joined: Sat Jan 03, 2015 6:48 pm
Location: Italy
Callsign: M-AXX
Version: 2019.1.1
OS: debian testing

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby Brendo102x » Tue Sep 15, 2015 10:55 pm

I speak Brazilian Portuguese.
Brendo102x
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 14, 2015 8:03 pm
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Version: 3.4
OS: Windows 10

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby legoboyvdlp » Tue Sep 15, 2015 10:57 pm

Brendo102x wrote in Tue Sep 15, 2015 10:55 pm:I speak Brazilian Portuguese.

Que bueno. Espero que me entiendes -- Espanol y Portuges son casi igual.
Eres Windows, Mac, o Linux?
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7007
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Callsign: YV-LEGO
Version: 2018.3.1
OS: Windows 10 HP

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby Brendo102x » Tue Sep 15, 2015 11:01 pm

Windows 10 (x64)
Brendo102x
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 14, 2015 8:03 pm
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Version: 3.4
OS: Windows 10

Re: Because my Flightgear does not start?  

Postby legoboyvdlp » Tue Sep 15, 2015 11:06 pm

Brendo102x wrote in Tue Sep 15, 2015 11:01 pm:Windows 10 (x64)

Perdone!
Bueno, ah, puedes ir a C:/Usarios/Brendo102X/AppData/Roaming/ y quitar flightgear.org?
No se, pero quizas ayuda!
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7007
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Callsign: YV-LEGO
Version: 2018.3.1
OS: Windows 10 HP

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby Brendo102x » Tue Sep 15, 2015 11:35 pm

eliminar la carpeta?
Brendo102x
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 14, 2015 8:03 pm
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Version: 3.4
OS: Windows 10

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby legoboyvdlp » Tue Sep 15, 2015 11:55 pm

Si, elimina carpeta flightgear punto org.
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7007
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Callsign: YV-LEGO
Version: 2018.3.1
OS: Windows 10 HP

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby Brendo102x » Wed Sep 16, 2015 11:16 am

Ahora sí funciona!
Gracias legoboyvdlp!
Brendo102x
 
Posts: 5
Joined: Mon Sep 14, 2015 8:03 pm
Location: Rio de Janeiro, Brazil
Version: 3.4
OS: Windows 10

Re: Because my Flightgear does not start?

Postby legoboyvdlp » Wed Sep 16, 2015 1:24 pm

De nada! Hagalo cada vez que instala flightgear de nuevo (por ejemplo cuando sale tres punto seis)

It worked :)
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7007
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Callsign: YV-LEGO
Version: 2018.3.1
OS: Windows 10 HP


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest