Board index FlightGear Development Aircraft

McDonnell Douglas MD-11

Questions and discussion about creating aircraft. Flight dynamics, 3d models, cockpits, systems, animation, textures.

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby KL-666 » Sat Apr 25, 2015 2:14 am

I do not understand how you can touchdown dry in that area. In my scenery there is a flood at exactly that point at the beginning of the rw.

Kind regards, Vincent
KL-666
 
Posts: 784
Joined: Sat Jan 19, 2013 1:32 pm

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby yangqiming_ » Sat Apr 25, 2015 4:49 am

Try to re download the scenery you had there it might be a bug
Cheers
yangqiming_
 
Posts: 16
Joined: Mon Nov 24, 2014 2:08 am
Location: Singapore
Callsign: KL9799
Version: 2.10
OS: Mac OS X,Windows 10

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby Milo » Sat Apr 25, 2015 7:23 am

@KL-666 The terrasync scenery is flooded. There is a corrected costum scenery. Look around in the forum, you will find it.
GVX0250 _ FGFS v.Git _ Win10_ Asus N76V, RAM8GB, CPU: i7 2.4
Milo
 
Posts: 47
Joined: Sun Feb 06, 2011 11:11 pm
Location: Luxembourg
Callsign: GAX0250
Version: Git
OS: Win8.1

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby yangqiming_ » Sat Apr 25, 2015 7:48 am

I also had a hard time with TerraSync so I just manually downloaded the sceneries to FG
yangqiming_
 
Posts: 16
Joined: Mon Nov 24, 2014 2:08 am
Location: Singapore
Callsign: KL9799
Version: 2.10
OS: Mac OS X,Windows 10

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby blaster5king » Sat Apr 25, 2015 4:49 pm

is the fps better?
blaster5king
 
Posts: 42
Joined: Sun Sep 15, 2013 9:52 am
Location: Bonheiden, Belgium
Callsign: DVA549
Version: 3.4
OS: linux ubuntu 12.04

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby legoboyvdlp » Sat Apr 25, 2015 5:43 pm

If you mean my custom scenery, yes, it is lighter than TerraSync. It is simply a small area of 1.0 scenery, which if the paths are set up right, is overlaid over the TNCM. You can see 2.12 on the rest of the world!
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7007
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Callsign: YV-LEGO
Version: 2018.3.1
OS: Windows 10 HP

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby tikibar » Sat Apr 25, 2015 9:54 pm

KL-666 - I use the old scenery tile for tncm for exactly that reason.

About fps: my fps is fine. You'll have to try it and see if it works for you. The first time I load an external view, there's a delay while it loads the high-res livery textures, but its fine after that.
Boeing 747-8 (rename folder to 747-8i)
Boeing 757-200/300 (rename folder to 757-200)
Boeing 767-300/ER (rename folder to 767-300)
McDonnell Douglas MD-11 (rename folder to MD-11)
User avatar
tikibar
 
Posts: 514
Joined: Mon Mar 05, 2012 6:05 am
Location: Los Angeles
Callsign: CHT0009
OS: Ubuntu 14.04

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby yangqiming_ » Sun Apr 26, 2015 11:19 pm

blaster5king wrote in Sat Apr 25, 2015 4:49 pm:is the fps better?

When flying with a complex aircraft with the scenery, yes, my poor 4GB RAM & i5 processor laptop lagged so much to 15fps, when flying in cockpit without scenery, it works like a charm.
A simpler airplane(like the original B777) would work in high fps even in external view and with an airport in sight so it depends.
Cheers.
yangqiming_
 
Posts: 16
Joined: Mon Nov 24, 2014 2:08 am
Location: Singapore
Callsign: KL9799
Version: 2.10
OS: Mac OS X,Windows 10

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby Pakistan-1 » Wed Apr 29, 2015 11:06 am

tikibar wrote in Sat Apr 25, 2015 1:50 am:Image

Nice Livery Maybe you should make a Tikibar Airways
User avatar
Pakistan-1
 
Posts: 499
Joined: Tue Jun 18, 2013 2:49 am
Location: Hong Kong
Callsign: DocDMG,PK1,MIA2020
Version: 3.7
OS: Windows 10

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby berkut » Thu Apr 30, 2015 3:14 pm

Just to ask... That TNCM scenery is the 2.0 Scenery or something else? Cause my scenery of that airport is full of holes...and it's downloaded via Terrasync. The rw is missing at some places.

Also I have a problem with this amazing aircraft...some displays in the cockpit are white

Image

BTW nice livery. :D

Best regards.
A winner is a dreamer who never gives up...
berkut
 
Posts: 540
Joined: Tue Aug 19, 2014 8:58 pm
Location: Banja Luka,Republic of Srpska.
Callsign: Berkut
Version: 2017 3 1
OS: Windows 7

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby tikibar » Thu Apr 30, 2015 6:27 pm

tikibar wrote in Sat Apr 25, 2015 9:54 pm:I use the old scenery tile for tncm...


That is to say, not scenery 2.0, not from TerraSync. It's the scenery from the FG webpage.

For the white displays, I'm going to guess it's the NavDisplays? If you're still on FG2.8, those won't work for you. I don't think the ND works until FG3.0 and later. Screenshots would help, but error messages from the console would help even more. I've only so far tested in the git version of FG, so I can't speak to compatibility with earlier versions, but I can't see any technical reason why it shouldn't work with 3.2 and 3.4.
Boeing 747-8 (rename folder to 747-8i)
Boeing 757-200/300 (rename folder to 757-200)
Boeing 767-300/ER (rename folder to 767-300)
McDonnell Douglas MD-11 (rename folder to MD-11)
User avatar
tikibar
 
Posts: 514
Joined: Mon Mar 05, 2012 6:05 am
Location: Los Angeles
Callsign: CHT0009
OS: Ubuntu 14.04

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby KL-666 » Thu Apr 30, 2015 6:36 pm

For tncm i chose the other tip of custom scenery, because i feared a whole tile would affect too much area.

Found the scenery on the forum by searching "tncm custom".

Thanks anyway, Vincent
KL-666
 
Posts: 784
Joined: Sat Jan 19, 2013 1:32 pm

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby clrCoda » Thu Apr 30, 2015 6:37 pm

I discovered, while having the same issue as berkut that when I run a plane with a canvas navdisplay and rembrandt off, I get the white screen. If I turn rembrandt on, I get a navDisplay. I click on the nav display in either case and I only get a white canvas dialog.

YMMV -- Ray :)
Ray St. Marie
clrCoda
 
Posts: 1228
Joined: Wed Apr 07, 2010 11:04 am

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby tikibar » Thu Apr 30, 2015 7:04 pm

I can see the ND just fine using ALS and the default rendering scheme. I never use Rembrandt, so I wouldn't know what any of the aircraft do in that regime.
Boeing 747-8 (rename folder to 747-8i)
Boeing 757-200/300 (rename folder to 757-200)
Boeing 767-300/ER (rename folder to 767-300)
McDonnell Douglas MD-11 (rename folder to MD-11)
User avatar
tikibar
 
Posts: 514
Joined: Mon Mar 05, 2012 6:05 am
Location: Los Angeles
Callsign: CHT0009
OS: Ubuntu 14.04

Re: McDonnell Douglas MD-11

Postby clrCoda » Thu Apr 30, 2015 8:15 pm

I've never used Rembrandt until recently, while testing a problem with the DHC6 landing lights cone. Having done so has caused me to try testing it in the presence of other aircraft.

Currently as I type, I'm in the 777 with rembrandt on, and you can't see me in the MP map because I made the error of trying to see the hotspots on the MCP hehe :) . So in this case I am suffering an immense latency and trying to remain patient until it resolves. Same happened to me in the MD-10Fictional (for want of a better description) by DrDavid yesterday. The latency seems to be a problem with the hot-spots and Rembrandt. Wish me luck to finish the flight without restarting, and don't remind me to forget (hehe ) to shut shut off Rembrandt on planes until I learn the hot-spots :)

-my best to you
Ray
Ray St. Marie
clrCoda
 
Posts: 1228
Joined: Wed Apr 07, 2010 11:04 am

PreviousNext

Return to Aircraft

Who is online

Users browsing this forum: BLEXBot [Bot] and 26 guests