Board index FlightGear Support Tools Atlas

PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Atlas is an addon that lets FlightGear users display a real-time "moving-map" of their flight.

Re: PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Postby Upkeep » Wed Feb 02, 2011 2:50 pm

Hi Johan G

Oh yes! You are quite RIGHT! For some reason I did not notice the --verbose command in 439Tiger's post. I should have spotted that. Without that I assume you get no errors at all and it will run much quicker..... Assume 439Tiger will give us an update.

All the best

Upkeep.
Upkeep
 
Posts: 286
Joined: Sun Nov 22, 2009 5:21 pm

Re: PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Postby Johan G » Wed Feb 02, 2011 2:56 pm

Upkeep wrote in Wed Feb 02, 2011 2:50 pm:Without that I assume you get no errors at all and it will run much quicker...

I can't explain why I never have thought of that it might be much faster without --verbose. :oops: :roll:
Low-level flying — It's all fun and games till someone looses an engine. (Paraphrased from a YouTube video)
Improving the Dassault Mirage F1 (Wiki, Forum, GitLab. Work in slow progress)
Johan G
Moderator
 
Posts: 5318
Joined: Fri Aug 06, 2010 5:33 pm
Location: Sweden
Callsign: SE-JG
IRC name: Johan_G
Version: 3.0.0
OS: Windows 7, 32 bit

Re: PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Postby 439Tiger » Wed Feb 02, 2011 4:08 pm

Yes I did put --verbose on my command line, I wanted to see what my computer was up to. :oops: I think I might take you up on your offer Upkeep, I looked into the other discussion regargding Atlas 0.5.0 and it seems that the airport info is better organized from the screenshots I saw...

Image

Image
Specializing in Canadian built aircraft and aircraft flown by the RCAF

http://www.flightgearcanada.ca/ or: https://sites.google.com/site/flightgearcanada/
User avatar
439Tiger
 
Posts: 1172
Joined: Sat Jan 01, 2011 2:39 am
Location: St-Georges-de-Beauce, Québec, Canada (CYSG)
Callsign: C-CYSG
Version: 2.10.03
OS: Windoze 7

Re: PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Postby Upkeep » Wed Feb 02, 2011 5:51 pm

Dear 439 Tiger:

I will PM you with my notes. Please bear in mind there is a lot of repetition in the notes as it took me a while to get it working.

All the best

Upkeep.


PM now sent!
Upkeep
 
Posts: 286
Joined: Sun Nov 22, 2009 5:21 pm

Re: PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Postby jamied_uk » Sat May 28, 2011 11:14 am

need a linux translation for above problem concerning scenery please
jamied_uk
 
Posts: 19
Joined: Wed Mar 16, 2011 1:09 pm
Location: UK
Callsign: Multimedia
Version: 191
OS: linux

Re: PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Postby joshua » Mon Mar 04, 2013 10:43 pm

set FG_SCENERY="C:\Program Files\FlightGear\data\Scenery;C:\Program Files\FlightGear\scenery;C:\Program Files\FlightGear\terrasync"
joshua
 
Posts: 4
Joined: Sat Mar 02, 2013 10:41 pm

Re: PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Postby jamied_uk » Mon Mar 04, 2013 10:49 pm

thats for windows
jamied_uk
 
Posts: 19
Joined: Wed Mar 16, 2011 1:09 pm
Location: UK
Callsign: Multimedia
Version: 191
OS: linux

Re: PLEASE Help with ATLAS Command Prompt

Postby wrench11062 » Sat May 25, 2013 12:45 pm

HAY!
If you look at the command help texts map -help etc, you will see that the author has a path..... that does not include "program files". Thus... eliminating the problem of program files in the command line.
He runs flightgear off the root drive, not nested in sub-directories. This is a practice I have not seen since the old Dos days. I have followed this not only with Atlas, but with scenery and Fgcom.
Works fine, and if I have to replace Flightgear or what ever, it makes for a cleaner sweep.
FWIW :)
Prime example of what happens when you put a monkey in a capsule full of buttons and switches...Now, wheres that damn banana?...
User avatar
wrench11062
 
Posts: 55
Joined: Sat Mar 24, 2012 1:55 am
Location: Los Angeles Ca. 1 nm east of KLAX 24R
Callsign: Tchaser/CrshLdr
Version: Git 64Bit
OS: Win7 64bit

Previous

Return to Atlas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests