Board index FlightGear Development Tutorials and missions

I have problem with tutorials

Interactive in-sim tutorials and missions

I have problem with tutorials

Postby Talkless » Tue Sep 15, 2015 5:54 pm

I've created bug report: https://sourceforge.net/p/flightgear/codetickets/1789/

Does anyone else has problem when you cannot click a button during engine startup tutorials in various aircraft?
Talkless
 
Posts: 80
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:05 pm
Callsign: TLS
Version: git master
OS: Linux

Re: I have problem with tutorials

Postby Talkless » Sun Nov 08, 2015 3:07 pm

It's driving me mad. I just can't follow why I can't clinck a button during tutorial. I have to fool around - zoom, pan, change cameras, keep clicking, until button just starts to work for some reason, without clear idea how to reproduce it. And it's the same with multiple aircraft with tutorials....

How could I debug this issue?
Talkless
 
Posts: 80
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:05 pm
Callsign: TLS
Version: git master
OS: Linux

Re: I have problem with tutorials

Postby wlbragg » Sun Nov 08, 2015 4:09 pm

@Talkless, it might help if you can add to this thread every time it happens and with what aircraft, along with a few details of what your seeing (like 40deg level can't click, 10deg level can click).
Kansas(2-27-15)/Ohio/Midwest scenery development.
KEQA (2-27-15), 3AU, KRCP Airport Layout
User avatar
wlbragg
 
Posts: 4929
Joined: Sat Aug 25, 2012 11:31 pm
Location: Kansas (Tornado Alley), USA
Callsign: WC2020
Version: next
OS: Win10/Debain/nVGT640

Re: I have problem with tutorials

Postby Talkless » Sat Nov 14, 2015 5:53 pm

I guess I could make screen capture of gameplay I'm troubled with. It happened all the time with m2000-5, ec130-b4 and 707, ending in rage quit :) .
Talkless
 
Posts: 80
Joined: Thu Mar 10, 2011 12:05 pm
Callsign: TLS
Version: git master
OS: Linux


Return to Tutorials and missions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest