Board index FlightGear Development Aircraft Systems

Screen coordinates

Modeling aircraft systems, like electrical stuff, hydraulics, pneumatics? Feel free to ask support.

Screen coordinates

Postby gkick » Wed Mar 15, 2017 8:25 am

Hi all,

what are the xy screen coordinates to place a dialog like the stopwatch at the top right corner? The xml coords I use in the hud do not correspond, neither the coords nasal uses to place properties on the screen

Thanks
gkick
 
Posts: 106
Joined: Sun Jan 01, 2017 11:04 pm

Re: Screen coordinates

Postby Thorsten » Wed Mar 15, 2017 9:11 am

Screen coordinates usually depend on your screen resolution.
Thorsten
 
Posts: 11136
Joined: Mon Nov 02, 2009 8:33 am

Re: Screen coordinates

Postby gkick » Wed Mar 15, 2017 9:59 am

Does not seem to be the case with the stopwatch, always opens at bottom right regardless screen resolution on win10 machine
gkick
 
Posts: 106
Joined: Sun Jan 01, 2017 11:04 pm

Re: Screen coordinates

Postby Thorsten » Wed Mar 15, 2017 10:52 am

The screen resolution is available runtime though.
Thorsten
 
Posts: 11136
Joined: Mon Nov 02, 2009 8:33 am

Re: Screen coordinates

Postby gkick » Wed Mar 15, 2017 11:51 am

If that is the case why does the xml file of the stopwatch have x y coordinates since when you change them it has little or no effect?
gkick
 
Posts: 106
Joined: Sun Jan 01, 2017 11:04 pm


Return to Systems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest