Board index FlightGear Development New features

Command line option problem

Discussion and requests for new features. Please note that FlightGear developers are volunteers and may or may not be able to consider these requests.

Command line option problem

Postby Wayward » Sat Aug 07, 2010 3:57 pm

--nav1=[radial:]frequency

On startup, the radial parameter gets initially set, but the value is overridden by computation of a new radial by the application as it finishes loading. Fix needed to insure command line parameter overrides computed value.

Running FG v. 2.0
Linux Slackware v. 12.2
Wayward
 
Posts: 62
Joined: Sat Mar 13, 2010 5:39 am
Location: Austin, TX
Callsign: WrWyCor
Version: 2
OS: Slackware 14.2

Re: Command line option problem

Postby Hooray » Sat Aug 07, 2010 4:25 pm

That seems like a pretty good bug report, and like a easy thing to fix.
I would consider posting this to the FlightGear bug tracker at http://flightgear-bugs.googlecode.com/
That should be the best way to notify the FlightGear core developers, also it will be easier for you to track this issue.
Please don't send support requests by PM, instead post your questions on the forum so that all users can contribute and benefit
Thanks & all the best,
Hooray
Help write next month's newsletter !
pui2canvas | MapStructure | Canvas Development | Programming resources
Hooray
 
Posts: 12174
Joined: Tue Mar 25, 2008 8:40 am


Return to New features

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest