Board index FlightGear Development New features

Airport Diagram Generator

Discussion and requests for new features. Please note that FlightGear developers are volunteers and may or may not be able to consider these requests.

Re: Airport Diagram Generator

Postby FlugHund » Tue Jan 26, 2010 2:34 am

ThorX wrote:Can anyone confirm ?

Confirmed! Maybe Brisa's server is down atm, try again tomorrow.
User avatar
FlugHund
 
Posts: 550
Joined: Thu Mar 01, 2007 3:27 pm
Callsign: D-HUND
IRC name: D-HUND / debdog
Version: next
OS: Devuan

Re: Airport Diagram Generator

Postby brisa » Tue Jan 26, 2010 2:05 pm

Now it should work, I am facing hard disk problems .......
User avatar
brisa
 
Posts: 268
Joined: Fri May 16, 2008 7:32 pm
Location: Olgiate Comasco (CO) Italy
Callsign: brisa

Re: Airport Diagram Generator

Postby ThorX » Wed Jan 27, 2010 9:50 am

brisa wrote:Now it should work, I am facing hard disk problems .......

Thank you for a prompt reaction :)

brisa wrote:Download as always here:
Src: http://brisa.homelinux.net/fgfs/airportPainter-src.tar.gz
Executable (Platform independent): http://brisa.homelinux.net/fgfs/airportPainter.tar.gz

and a wonderful program :)

Two, not really significant thingies:
- case sensitive airport input - is it necessary ?
- on the first run program did not see the paths entered, it was a-ok on the second run, and further.
Win XP SP3,
java version "1.6.0_17"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_17-b04)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 14.3-b01, mixed mode, sharing)
ThorX
 
Posts: 41
Joined: Thu Jan 21, 2010 3:30 pm

Re: Airport Diagram Generator

Postby brisa » Thu Feb 11, 2010 10:49 am

ThorX wrote:Two, not really significant thingies:
- case sensitive airport input - is it necessary ?

I thin it is not necessary, I can work on it...

ThorX wrote:- on the first run program did not see the paths entered, it was a-ok on the second run, and further.

I must check it...

Let me know if other issues ...
User avatar
brisa
 
Posts: 268
Joined: Fri May 16, 2008 7:32 pm
Location: Olgiate Comasco (CO) Italy
Callsign: brisa

Re: Airport Diagram Generator

Postby snipey » Sun Apr 18, 2010 7:31 pm

the site is down again :(
User avatar
snipey
 
Posts: 219
Joined: Wed Feb 17, 2010 3:05 pm
Location: Netherlands
Callsign: snipey
Version: GIT
OS: Ubuntu 11.04, Vista

Re: Airport Diagram Generator

Postby brisa » Mon Apr 19, 2010 9:52 am

Sorry, I have the fan broken ! I will restore it wednesday .....
Tonight (GMT +1 time) I will try to put a backup downlaod site.... stay tuned.
User avatar
brisa
 
Posts: 268
Joined: Fri May 16, 2008 7:32 pm
Location: Olgiate Comasco (CO) Italy
Callsign: brisa

Re: Airport Diagram Generator

Postby tango charlie » Fri Oct 22, 2010 3:02 am

I recently updated my Java runtime from 1.6.0.07 to 1.6.0.22 and now the airportPainter.jar no longer outputs any airport diagrams. I get a message above the progress bar that says "ERROR: Airport not found". I haven't touched the config or changed any of the paths. It worked fine under JRE 1.6.0.07. Maybe an update to the program is necessary to run under JRE 1.6.0.22???
tango charlie
 
Posts: 22
Joined: Sun Oct 04, 2009 10:57 pm

Re: Airport Diagram Generator

Postby brisa » Fri Oct 22, 2010 8:25 am

quite strange, I have just updated now jvm and tested it again. it works. can you send me the config ?
User avatar
brisa
 
Posts: 268
Joined: Fri May 16, 2008 7:32 pm
Location: Olgiate Comasco (CO) Italy
Callsign: brisa

Re: Airport Diagram Generator

Postby mongrol » Sun Nov 21, 2010 9:56 am

Is this available anywhere? It seems the links are dead again (and possibly have been for a while)
mongrol
 
Posts: 26
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:10 am

Re: Airport Diagram Generator

Postby brisa » Mon Nov 22, 2010 8:09 am

ops, I updatd the links on first post... check it out:-)

thanks for remembering it to me, I forgot it !!!
User avatar
brisa
 
Posts: 268
Joined: Fri May 16, 2008 7:32 pm
Location: Olgiate Comasco (CO) Italy
Callsign: brisa

Re: Airport Diagram Generator

Postby mongrol » Mon Nov 22, 2010 9:19 am

Quality. It works a treat on Mac too. Much appreciated.
mongrol
 
Posts: 26
Joined: Sun Apr 11, 2010 10:10 am

Re: Airport Diagram Generator

Postby Quix0r » Sat Apr 09, 2011 12:07 am

First of all, I like this one. :) This is really easy to use and that both console/GUI support is added, is very nice.

Now I have a small possible issue found: Generating the PDFfor EDDF with shared objects on both first and map side results in unreadable values on second page (navigation radios around EDDF). Can you please take a look at it? I used xpdf and evince (both default programs with many Linux distros).

Used JDK is:
Code: Select all
java version "1.6.0_18"
OpenJDK Runtime Environment (IcedTea6 1.8.7) (6b18-1.8.7-2)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 16.0-b13, mixed mode)
Admin of mpserver08: mpserver08.flightgear.org:5000 running latest GIT version: v0.13.3 - User:Quix0r
Quix0r
 
Posts: 112
Joined: Tue Sep 22, 2009 8:49 pm
Location: Krefeld
Callsign: D-Quix0r
Version: next
OS: Debian

Re: Airport Diagram Generator

Postby brisa » Mon Apr 11, 2011 7:02 am

I will check it asap ...
Cheers
Francesco
User avatar
brisa
 
Posts: 268
Joined: Fri May 16, 2008 7:32 pm
Location: Olgiate Comasco (CO) Italy
Callsign: brisa

Re: Airport Diagram Generator

Postby brisa » Thu Apr 21, 2011 9:16 am

I was trying to reproduce your problem, I downloaded again sceneries for the EDDF zone and launched the generation, well no pylons or objects in the map !
So I checked and I saw that it searches objects in e7n40 etc, while I have folders in a format like e007n40 etc...

I wonder if it is a new change in the sceneries folder structure or I am missing something...
User avatar
brisa
 
Posts: 268
Joined: Fri May 16, 2008 7:32 pm
Location: Olgiate Comasco (CO) Italy
Callsign: brisa

Re: Airport Diagram Generator

Postby brisa » Fri May 13, 2011 5:17 pm

Hi, I am currently back on my sit to put some new feature for the Airport Diagram Generator... it is a just a work in progress, but I managed to insert the landscape into the 2° page of the diagrams.... I think an image can explain it much better as I can do :D
Image

as I said it is just a work in progress, the white area are happening just because I have to decide the appropriate color for their type of material.
Colors are a little to strong now, I will make them much much softer in the near future.

btw, I am writeing here because I would like to receive some suggestion before going on coding....

I plan to release the new version by the end of the month hopefully.

cheers
User avatar
brisa
 
Posts: 268
Joined: Fri May 16, 2008 7:32 pm
Location: Olgiate Comasco (CO) Italy
Callsign: brisa

PreviousNext

Return to New features

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests