Board index FlightGear Development New features

I.D.E.A:Language select

Discussion and requests for new features. Please note that FlightGear developers are volunteers and may or may not be able to consider these requests.

I.D.E.A:Language select

Postby ThomasCookAirlines » Thu Jan 06, 2011 8:49 pm

Hello , my plan is making language select for FlightGear so maybe it will be easier.
It will have to be add on.So ppl what do you think?
''We can fly , if we have two wings and two jet engines.''


Airplanes:777-200ER, 737's,747's
Airports:San Fransisco Intl.Lennart Meri Tallinn Airport
User avatar
ThomasCookAirlines
 
Posts: 187
Joined: Sat Nov 20, 2010 2:38 pm
Location: Estonia,Tallinn,EETN
Callsign: Thomas,AVA0141.
IRC name: mpserver06
Version: Latest
OS: Windows7 Home

Re: I.D.E.A:Language select

Postby Johan G » Thu Jan 06, 2011 11:06 pm

Sounds like a very good idea, as it could widen the user base. :D
Low-level flying — It's all fun and games till someone looses an engine. (Paraphrased from a YouTube video)
Improving the Dassault Mirage F1 (Wiki, Forum, GitLab. Work in slow progress)
Johan G
Moderator
 
Posts: 6249
Joined: Fri Aug 06, 2010 5:33 pm
Location: Sweden
Callsign: SE-JG
IRC name: Johan_G
Version: 2020.3.4
OS: Windows 10, 64 bit

Re: I.D.E.A:Language select

Postby ThomasCookAirlines » Fri Jan 07, 2011 7:04 pm

For extra it could have many language selection , so many people can use it.
''We can fly , if we have two wings and two jet engines.''


Airplanes:777-200ER, 737's,747's
Airports:San Fransisco Intl.Lennart Meri Tallinn Airport
User avatar
ThomasCookAirlines
 
Posts: 187
Joined: Sat Nov 20, 2010 2:38 pm
Location: Estonia,Tallinn,EETN
Callsign: Thomas,AVA0141.
IRC name: mpserver06
Version: Latest
OS: Windows7 Home


Return to New features

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests