Board index FlightGear Development Scenery

The animated jetway project

Questions and discussion about enhancing and populating the FlightGear world.

Re: The animated jetway project

Postby Muffinman » Fri May 27, 2011 6:26 pm

:lol: Very funny. :lol:
My personal livery collection. Specializing in Star Alliance and oneworld airlines and logojets.
User avatar
Muffinman
 
Posts: 520
Joined: Mon Mar 07, 2011 9:34 pm
Location: KRDU
Callsign: N626CM
Version: 2020.1.3
OS: Windows 10

Re: The animated jetway project

Postby Boeing » Fri May 27, 2011 6:57 pm

I got the 2.0.0 version for the 717 and I won't try tho make the CRJ-900 compatible

P.S. When will you release the CRJ-700 family, the CRJ-700 I have is great but the cockpit is blank
Won't be doing much anymore....
Boeing
 
Posts: 838
Joined: Tue May 17, 2011 7:44 pm
Callsign: Boeing, MIA0029
Version: 24
OS: Mac OS X

Re: The animated jetway project

Postby skyop » Fri May 27, 2011 7:01 pm

Boeing wrote in Fri May 27, 2011 6:57 pm:P.S. When will you release the CRJ-700 family,


When it's ready.

Boeing wrote in Fri May 27, 2011 6:57 pm:the CRJ-700 I have is great but the cockpit is blank


I know, you downloaded a development version. Lots of things will be broken.

EDIT: This is getting really off-topic, Gijs, split maybe?
Aircraft: [ CRJ700-family | DC-10-30 ] Scenery: [ KBFL ]
skyop
 
Posts: 3042
Joined: Mon Jun 14, 2010 12:40 am
Location: Austin, Texas, USA
IRC name: skyop
Version: next
OS: Fedora 23/Windows 10

Re: The animated jetway project

Postby Wayward » Sat May 28, 2011 1:06 am

Loaded it up today. Works nice.

However, my frame rate goes from 35, down to about 12. So I probably won't enable it very often.

And then there is KSFO. Boy, that's a whole nightmare unto itself. :mrgreen: :mrgreen:
Wayward
 
Posts: 62
Joined: Sat Mar 13, 2010 5:39 am
Location: Austin, TX
Callsign: Wayward
Version: 2
OS: Slack 13.37 64-bit

Re: The animated jetway project

Postby skyop » Sat May 28, 2011 1:19 am

Yes indeed. :P

Unfortunately, there's not much I can do about the FPS. I talked to James (zakawale) about it earlier; he said it was a matter of inefficiencies in our rendering engine. (And when I added range animations, the click outline you get when pressing Ctrl-C was always on in the models... pretty strange).
Aircraft: [ CRJ700-family | DC-10-30 ] Scenery: [ KBFL ]
skyop
 
Posts: 3042
Joined: Mon Jun 14, 2010 12:40 am
Location: Austin, Texas, USA
IRC name: skyop
Version: next
OS: Fedora 23/Windows 10

Re: The animated jetway project

Postby Boeing » Sat May 28, 2011 1:48 pm

I noticed that to. :cry:
Won't be doing much anymore....
Boeing
 
Posts: 838
Joined: Tue May 17, 2011 7:44 pm
Callsign: Boeing, MIA0029
Version: 24
OS: Mac OS X

Re: The animated jetway project

Postby Boeing » Mon May 30, 2011 4:07 pm

I noticed (after I got it working) that the double jetways are actually four when you extend them!!

Image
Won't be doing much anymore....
Boeing
 
Posts: 838
Joined: Tue May 17, 2011 7:44 pm
Callsign: Boeing, MIA0029
Version: 24
OS: Mac OS X

Re: The animated jetway project

Postby kyokoyama » Mon May 30, 2011 4:27 pm

I think that's a bug...
Look for "B-BIRD" "N127KY" or "AVA0004" -that's me.

Despite having over 1700 posts here, I am not even close to being the most skilled guy here... I'm just words and bad drawing, not experience. :P
kyokoyama
 
Posts: 1981
Joined: Sun May 03, 2009 2:16 am
Location: Earth
Callsign: B-BIRD, N127KY
Version: 2.12.1
OS: Windows Vista

Re: The animated jetway project

Postby Quix0r » Tue May 31, 2011 7:29 pm

I have added jetways (by placing them over the old-style ones) for EDDK now. I would like to add more for other airports (EDDH has only static for example) but there is no (old-style) jetway on an airport I don't know where to add them. Does someone have pictures or drawings?

I need: EDDF/EDDH.
Admin of mpserver08: mpserver08.flightgear.org:5000 running latest GIT version: v0.13.3 - User:Quix0r
Quix0r
 
Posts: 112
Joined: Tue Sep 22, 2009 8:49 pm
Location: Krefeld
Callsign: D-Quix0r
Version: next
OS: Debian

Re: The animated jetway project

Postby Muffinman » Tue May 31, 2011 8:40 pm

Click on the concourses in the picture.

EDDF: http://www.ifly.com/frankfurt-airport/terminal-map
Note: use the Second Level numbers

EDDH: http://www.ifly.com/hamburg-airport/terminal-map
My personal livery collection. Specializing in Star Alliance and oneworld airlines and logojets.
User avatar
Muffinman
 
Posts: 520
Joined: Mon Mar 07, 2011 9:34 pm
Location: KRDU
Callsign: N626CM
Version: 2020.1.3
OS: Windows 10

Re: The animated jetway project

Postby Quix0r » Tue May 31, 2011 8:44 pm

Hmmm, I don't see the jetways clearly. Okay, the gates are numbered there. So someone (not me) could update them in FGFS.
Admin of mpserver08: mpserver08.flightgear.org:5000 running latest GIT version: v0.13.3 - User:Quix0r
Quix0r
 
Posts: 112
Joined: Tue Sep 22, 2009 8:49 pm
Location: Krefeld
Callsign: D-Quix0r
Version: next
OS: Debian

Re: The animated jetway project

Postby Muffinman » Tue May 31, 2011 9:27 pm

Well what you could do is pull up a google maps of the place and the ifly thing and use both to do what you want.
My personal livery collection. Specializing in Star Alliance and oneworld airlines and logojets.
User avatar
Muffinman
 
Posts: 520
Joined: Mon Mar 07, 2011 9:34 pm
Location: KRDU
Callsign: N626CM
Version: 2020.1.3
OS: Windows 10

Re: The animated jetway project

Postby Quix0r » Tue May 31, 2011 9:31 pm

The problem is license. Google Maps is not free and FGFS is GNU GPL.
Admin of mpserver08: mpserver08.flightgear.org:5000 running latest GIT version: v0.13.3 - User:Quix0r
Quix0r
 
Posts: 112
Joined: Tue Sep 22, 2009 8:49 pm
Location: Krefeld
Callsign: D-Quix0r
Version: next
OS: Debian

Re: The animated jetway project

Postby Muffinman » Tue May 31, 2011 9:39 pm

I do not understand. Can't you use a google maps image to tell you where to put a jetway?
My personal livery collection. Specializing in Star Alliance and oneworld airlines and logojets.
User avatar
Muffinman
 
Posts: 520
Joined: Mon Mar 07, 2011 9:34 pm
Location: KRDU
Callsign: N626CM
Version: 2020.1.3
OS: Windows 10

Re: The animated jetway project

Postby Quix0r » Tue May 31, 2011 10:02 pm

As someone (forgot the name) told me from the developers, we all must be able to say where we got that positioning data from and these "sources" must be freely available.
Admin of mpserver08: mpserver08.flightgear.org:5000 running latest GIT version: v0.13.3 - User:Quix0r
Quix0r
 
Posts: 112
Joined: Tue Sep 22, 2009 8:49 pm
Location: Krefeld
Callsign: D-Quix0r
Version: next
OS: Debian

PreviousNext

Return to Scenery

Who is online

Users browsing this forum: YandexBot [Bot] and 2 guests