Board index FlightGear Development Scenery

Convert X-Plane Airport to Flightgear Airport  Topic is solved

Questions and discussion about enhancing and populating the FlightGear world.

Re: Convert X-Plane Airport to Flightgear Airport

Postby simone04 » Mon Jun 10, 2019 10:39 am

Yeah sure, here it is a screenshot of my console:
Image
simone04
 
Posts: 28
Joined: Tue May 28, 2019 5:58 pm
Location: Italy
Callsign: MR-BEAN
Version: 2018.3.2
OS: Ubuntu 18.04.1 LTS

Re: Convert X-Plane Airport to Flightgear Airport

Postby simone04 » Mon Jun 10, 2019 10:40 am

simone04
 
Posts: 28
Joined: Tue May 28, 2019 5:58 pm
Location: Italy
Callsign: MR-BEAN
Version: 2018.3.2
OS: Ubuntu 18.04.1 LTS

Re: Convert X-Plane Airport to Flightgear Airport

Postby legoboyvdlp » Mon Jun 10, 2019 10:46 am

Ok - thanks. I'm afraid I have no idea :(
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7164
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Callsign: YV-LEGO
Version: 2018.3.1
OS: Windows 10 HP

Re: Convert X-Plane Airport to Flightgear Airport  

Postby simone04 » Mon Jun 10, 2019 6:03 pm

OK, I finally made it! :D
I have an external HDD where I put flightgear... And I installed HD scenery from the official site.
All scenery data was located on "Documents" folder (in the C: drive)
I create a folder called "FG Scenery" and I put all contents of Documents folder inside of it
I set up in the launcher a custom path to the scenery "E:\FG Scenery"
I tried to put something in the world and then pressed the key "D".
Now it displays properly a path in the console.
Many thanks for the help. I REALLY appreciate that. :)
simone04
 
Posts: 28
Joined: Tue May 28, 2019 5:58 pm
Location: Italy
Callsign: MR-BEAN
Version: 2018.3.2
OS: Ubuntu 18.04.1 LTS

Previous

Return to Scenery

Who is online

Users browsing this forum: YandexBot [Bot] and 1 guest