Board index FlightGear Development Scenery

How add a ramp to an airport..

Questions and discussion about enhancing and populating the FlightGear world.

How add a ramp to an airport..

Postby charlie_x249 » Mon Feb 04, 2019 8:15 pm

Hello there,
I have been flying on Flightgear since 8 months and it's been really a pleasure.

Although I always wanted to fly to my local airport VEBS which has only a runway strip.
I wish I could add a ramp or terminal and some taxiways as in real life, so that atleast I can park and taxi around.

I added some 3D objects using UFO, but they all are on grass !

So any help will be appreciated
Thank you
My dreams don't lie down there, But when I looked to the sky, I saw my dreams
charlie_x249
 
Posts: 4
Joined: Tue Oct 09, 2018 3:02 am
Location: Mumbai, India
Callsign: CHX09
Version: 2018.3.2
OS: Windows 10.1

Re: How add a ramp to an airport..

Postby naplesAPF » Fri Feb 08, 2019 6:02 pm

Takes a little effort but if I can do it u can too.
Go to FG objects site, Find a airport bldg. that's kinda like your airport. download it. then find the stg file that contains your airport in the scenery objects files. add a link to the file(s) object you downloaded.
naplesAPF
 
Posts: 30
Joined: Sun Jan 04, 2015 8:17 pm

Re: How add a ramp to an airport..

Postby charlie_x249 » Mon Feb 18, 2019 6:05 am

Thanks mate, I kinda managed to put those stuff at the airport.
Will correct them accordingly with the coordinates
My dreams don't lie down there, But when I looked to the sky, I saw my dreams
charlie_x249
 
Posts: 4
Joined: Tue Oct 09, 2018 3:02 am
Location: Mumbai, India
Callsign: CHX09
Version: 2018.3.2
OS: Windows 10.1


Return to Scenery

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests