Board index FlightGear Development Scenery

RJGG - Chubu Centrair - Japan

Questions and discussion about enhancing and populating the FlightGear world.

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Gello » Tue Oct 25, 2011 10:07 pm

dang what could be possibly wrong i installed right and every thing :( Image
WORK IN PROGRESS (may take long due to some problems and schedule)
~Zen Airlines
User avatar
Gello
 
Posts: 109
Joined: Mon Sep 12, 2011 11:23 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby horacio » Tue Oct 25, 2011 11:34 pm

Can you do a test, please? Just wondering if FG is really reading the model...

Can you just put the main terminal or hangars with UFO and test if they are loaded on scenary, and take a screenshot of result with the menu with list of models in front? Something like this...

Image
HORACIO CONTRERAS
El Hangar de Horacio
... ¿y dónde está el Teniente Bello?
_____________________________________________________________________________
Vive FlightGear! Have you a Ñ on your keyboard? Spain-LatinAmerica FlightGear community!
User avatar
horacio
 
Posts: 145
Joined: Wed Sep 29, 2010 5:06 am
Location: SCVM, Chile
Callsign: CC-HCR
Version: 2
OS: Windows 7

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Gello » Tue Oct 25, 2011 11:58 pm

Ok ill try EDIT well here is what i got Image
WORK IN PROGRESS (may take long due to some problems and schedule)
~Zen Airlines
User avatar
Gello
 
Posts: 109
Joined: Mon Sep 12, 2011 11:23 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Gello » Sun Oct 30, 2011 9:07 pm

IM SOOOOFUSTRAYED RIGHT NOW I LINED UP THE THE AIRPORT AND HANGAR RIGHT ON MY OWN AND I WAS ABOUT TO SUBMIT IT TO THE SCENERY AND MY COMPUTER CRASHED THEN I TRIED AGAIN AND I CANT TO IT!!!! :evil:
WORK IN PROGRESS (may take long due to some problems and schedule)
~Zen Airlines
User avatar
Gello
 
Posts: 109
Joined: Mon Sep 12, 2011 11:23 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby I-NEMO » Mon Oct 31, 2011 4:18 am

Hallo Horacio!

Awesome!...Thank you for your great work...here's a couple of shots from my night flight to RJGG:

Image
Image

I do really appreciate your skills...! :D

Keep it up.

I-NEMO
I-NEMO
 
Posts: 102
Joined: Thu Sep 29, 2011 2:09 am
Location: Italy
Callsign: I-NEMO
Version: 2017.2.1
OS: Windows 7 64 bit

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Gello » Mon Oct 31, 2011 8:17 pm

UGGGHHH i a always being tormented :(
WORK IN PROGRESS (may take long due to some problems and schedule)
~Zen Airlines
User avatar
Gello
 
Posts: 109
Joined: Mon Sep 12, 2011 11:23 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby horacio » Mon Oct 31, 2011 10:24 pm

I-NEMO wrote in Mon Oct 31, 2011 4:18 am:Hallo Horacio!

Awesome!...Thank you for your great work...

I do really appreciate your skills...! :D

Keep it up.

I-NEMO


Thanks to you. Feedback is always really appreciated.

@Gello: I'm really sorry, I cannot find another way to help you. Just a comment... another user said the same as you: "I followed ALL the steps you wrote on forum, and nothing", and I said him "Did you really edited the "preferences.xml?" and he said "What's that "preferences.xml"?............

If you really followed ALL the steps I wrote, then there is nothing else I can do. Unless another user could have the answer.
HORACIO CONTRERAS
El Hangar de Horacio
... ¿y dónde está el Teniente Bello?
_____________________________________________________________________________
Vive FlightGear! Have you a Ñ on your keyboard? Spain-LatinAmerica FlightGear community!
User avatar
horacio
 
Posts: 145
Joined: Wed Sep 29, 2010 5:06 am
Location: SCVM, Chile
Callsign: CC-HCR
Version: 2
OS: Windows 7

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Gello » Tue Nov 01, 2011 12:31 am

Ughh im stressing myselfits okay horacio i really appreciate your time and effort into this airport and i hope i could see your upcoming airport TNCC though :mrgreen:
WORK IN PROGRESS (may take long due to some problems and schedule)
~Zen Airlines
User avatar
Gello
 
Posts: 109
Joined: Mon Sep 12, 2011 11:23 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby omega95 » Tue Nov 01, 2011 1:18 am

Gello, I don't know if you've tried this before but it works for me sometimes.

Try changing the airport terminal 'OBJECT_SHARED' into 'OBJECT_STATIC' in the stg file or the other way around. :|
Merlion Virtual Airlines - the experience of a flight time...
Get high quality aircraft, airports, video tutorials or development tools from my hangar.
omega95
 
Posts: 1222
Joined: Sat Jul 30, 2011 12:59 am
Location: -unknown-
Callsign: MIA0001, OM-EGA
IRC name: omega95
Version: 2.12 git
OS: Ubuntu 13.04

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby kyokoyama » Tue Nov 01, 2011 1:52 am

Sorry to go off topic briefly, but I just want to point this out: whoever is using grafikavirtual.com for hosting, your images keep me from seeing this thread, since that site's flagged as a malware distributor by Google Chrome...

It'd be great if you could check on this or consider a different host that's not blocked... Thank you.
Look for "B-BIRD" "N127KY" or "AVA0004" -that's me.

Despite having over 1700 posts here, I am not even close to being the most skilled guy here... I'm just words and bad drawing, not experience. :P
kyokoyama
 
Posts: 1981
Joined: Sun May 03, 2009 2:16 am
Location: Earth
Callsign: B-BIRD, N127KY
Version: 2.12.1
OS: Windows Vista

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Ernest1984 » Tue Nov 01, 2011 10:54 am

kyokoyama wrote in Tue Nov 01, 2011 1:52 am:Sorry to go off topic briefly, but I just want to point this out: whoever is using grafikavirtual.com for hosting, your images keep me from seeing this thread, since that site's flagged as a malware distributor by Google Chrome...

It'd be great if you could check on this or consider a different host that's not blocked... Thank you.

Same here...
EPWA-hub: ERJ-195 clsgn: ERNIE
-----------------------------------
Around The World with B1900D!
callsign: AROUNDw - currently suspended till the FG will have a proper look on different locations
User avatar
Ernest1984
 
Posts: 438
Joined: Wed Dec 01, 2010 3:47 pm
Location: Poland / Canada
Callsign: ERNIE
Version: 2.10
OS: Mac OS X 10.8.2

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby MaverickAlex » Tue Nov 01, 2011 1:11 pm

Try changing the airport terminal 'OBJECT_SHARED' into 'OBJECT_STATIC' in the stg file or the other way around
.

realistically as the terminal is unlikely to be a shared object it should always be placed in the stg file as static.
http://www.atlasvirtualairlines.com
Modeller of: TNCM TBPB MDPP TFFF TJSJ FMEE TKPK TFFG TQPF KLAX KATL EGNJ EGGW APACHE, EUROFIGHTER, HP VICTOR, DHC8
FGcom 122.75
creator Terragear GUI
User avatar
MaverickAlex
 
Posts: 1204
Joined: Sun Mar 23, 2008 4:46 pm
Location: Kingston Upon Hull. UK

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Gello » Tue Nov 01, 2011 8:15 pm

@ Omega95
thanks ill try that later. i don't really know if it'll work cuz i did what other people said ill edit this post if it works
WORK IN PROGRESS (may take long due to some problems and schedule)
~Zen Airlines
User avatar
Gello
 
Posts: 109
Joined: Mon Sep 12, 2011 11:23 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby horacio » Wed Nov 02, 2011 6:01 pm

kyokoyama wrote in Tue Nov 01, 2011 1:52 am:Sorry to go off topic briefly, but I just want to point this out: whoever is using grafikavirtual.com for hosting, your images keep me from seeing this thread, since that site's flagged as a malware distributor by Google Chrome...


Checking that. This last day it appears to me too... and it's MY RESELLER!!! Thanks for feedback.
HORACIO CONTRERAS
El Hangar de Horacio
... ¿y dónde está el Teniente Bello?
_____________________________________________________________________________
Vive FlightGear! Have you a Ñ on your keyboard? Spain-LatinAmerica FlightGear community!
User avatar
horacio
 
Posts: 145
Joined: Wed Sep 29, 2010 5:06 am
Location: SCVM, Chile
Callsign: CC-HCR
Version: 2
OS: Windows 7

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby skibot » Fri Jan 27, 2012 9:55 am

Hi everyone, i've got problem with this airport, i've downloaded RJGGzip pck and i do step by step (there are only 2 steps:)) like this is wroten in readme file. Actualy i can't see any horacio's model when FG started... Now i use fg 2,4,0 but i had used fg 1,9,0 firstly and this airport with 3d models worked on it great. Can somebody help me what is the reason i can't see buildings? i've also tried to copy terrain not into data/scenery/terrain but into scenery/terrain in the root directory of fg and it also don't work. Help me please because i've got holidays, my wife today goes out for whole day and i've got new mega strong pc:)))
SP-SKB
EPWR
Boeing 777 and AN225
skibot
 
Posts: 24
Joined: Fri Mar 05, 2010 5:25 pm

PreviousNext

Return to Scenery

Who is online

Users browsing this forum: AhrefsBot [Bot], YandexBot [Bot] and 2 guests