Board index FlightGear Support Compiling

how to change airplane/environment/conditions using FG 2.4.0

Building FlightGear from source, and in the need for help?

how to change airplane/environment/conditions using FG 2.4.0

Postby rpbtiger » Wed Nov 09, 2011 2:14 am

hello,

i have succeeded in building FG 2.4.0 using MS VS 2008, but the executable fgfs.exe only directs to the game with Cessna

without "FlightGear Wizard" which can select airplanes, airports, and other environmental conditions before the flight starts.

is there any other source code for select interface?

does anyone can figure out how to find change airplane/environment/conditions using FG 2.4.0 ?

Help, plz




Roger
rpbtiger
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 08, 2011 8:35 am

Re: how to change airplane/environment/conditions using FG 2

Postby Gijs » Wed Nov 09, 2011 10:17 am

Welcome!

When not using a graphical interface, you'll have to use commandline options. Our wiki has some more info:
- http://wiki.flightgear.org/Command_line_options
- http://wiki.flightgear.org/New_to_Fligh ... FlightGear

FGRun source is availabale at http://sourceforge.net/projects/fgrun/

Cheers,
Gijs
Airports: EHAM, EHLE, KSFO
Aircraft: 747-400
User avatar
Gijs
Moderator
 
Posts: 9312
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:55 pm
Location: Amsterdam/Delft, the Netherlands
Callsign: PH-GYS
Version: Git
OS: Windows 10


Return to Compiling

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest