Board index FlightGear Support Compiling

Planes and environment are not rendered (Windows 7)  Topic is solved

Building FlightGear from source, and in the need for help?

Planes and environment are not rendered (Windows 7)

Postby neyim123 » Mon May 02, 2011 8:06 am

Hello friends,

I succeded to build FlightGear under Windows 7. But nothing (clouds, airplanes etc.) is rendered to the screen except menu and menu dialogs. I can hear sounds. But I could not see any plane unfortunately :(

I compiled with both Visual Studio 2008 Express and Visual Studio 2010 Professional, but nothing!

I "fetched" all FlightGear data from Git repositories and gave this folder path as a FG_ROOT, FG_HOME etc.

What can I do? What I am doing wrong?

Note: When I download and install prebuilt FlightGear, everything works perfect. I think my hardware configuration is enought to run flightgear.

Thanks...
neyim123
 
Posts: 5
Joined: Wed Mar 30, 2011 8:17 am

Re: Planes and environment are not rendered (Windows 7)  

Postby neyim123 » Thu May 05, 2011 9:09 am

I solved my problem by compiling older code (downloaded directly from flightgear's site rather than fetchin it from git repository).
neyim123
 
Posts: 5
Joined: Wed Mar 30, 2011 8:17 am

Re: Planes and environment are not rendered (Windows 7)

Postby zsedro » Fri May 27, 2011 12:14 pm

Hi!

Could you help me, how to build fligthgear with visual studio 2010? I tried to compile with it many times, but i can't.

Thanks!

Tamas
zsedro
 
Posts: 1
Joined: Fri May 27, 2011 11:56 am


Return to Compiling

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron