Board index FlightGear Development Aircraft

Instrumentation subsystem running at 120 Hz?

Questions and discussion about creating aircraft. Flight dynamics, 3d models, cockpits, systems, animation, textures.

Instrumentation subsystem running at 120 Hz?

Postby Necolatis » Mon Sep 04, 2017 1:39 am

So instrumentation and system sub-systems is running at 120 Hz it seems from looking at Systems Monitor.

So I guess that means we should not use setListener on anything that they outputs. So what would that be? Is it everything under /instrumentation or also other properties?

Here can see it running, without any Nasal scripts loaded:

Image
"Airplane travel is nature's way of making you look like your passport photo."
— Al Gore


Hangar: https://sites.google.com/site/fghangar/
User avatar
Necolatis
 
Posts: 1941
Joined: Mon Oct 29, 2012 12:40 am
Location: EKOD
Callsign: Leto
IRC name: Neco
Version: 2019.1.2
OS: Windows 10

Re: Instrumentation subsystem running at 120 Hz?

Postby Hooray » Tue Sep 05, 2017 4:29 pm

Please don't send support requests by PM, instead post your questions on the forum so that all users can contribute and benefit
Thanks & all the best,
Hooray
Help write next month's newsletter !
pui2canvas | MapStructure | Canvas Development | Programming resources
Hooray
 
Posts: 11325
Joined: Tue Mar 25, 2008 8:40 am


Return to Aircraft

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests