Board index FlightGear Support Graphics

Blank blue screen

Graphics issues like: bad framerates, weird colors, OpenGL errors etc. Bad graphics ar usually the result of bad graphics cards or drivers.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).
- please upload a screenshot of the problem.

If you experience FlightGear crashes, please report a bug using the issue tracker (can be also used for feature requests).
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article. If you are seeing corrupted/broken textures, please see this article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Blank blue screen

Postby morto » Mon Aug 10, 2020 1:20 am

I am very new to FlightGear and when try to fly a Cessna 172P at Honolulu International (PHNL) at noon (this is the only plane I have tried to fly) the usual 'Creating/loading/initializing/finalizing subsystems' and 'Loading scenery' messages come up but when I press 'fly' all I get is a blank blue screen.
I am using
iMac OS Mojave version 10.14.6
Graphics: Intel Iris Plus 640 1536MB
Memory: 8GB
FlightGear version: 2018.3.5
I would appreciate help to save this problem
morto
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 10, 2020 12:26 am

Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests