Board index FlightGear Support Graphics

Help for planes idk how i need to say it

Graphics issues like: bad framerates, weird colors, OpenGL errors etc. Bad graphics ar usually the result of bad graphics cards or drivers.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).
- please upload a screenshot of the problem.

If you experience FlightGear crashes, please report a bug using the issue tracker (can be also used for feature requests).
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article. If you are seeing corrupted/broken textures, please see this article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Help for planes idk how i need to say it

Postby CasperNL » Mon Feb 19, 2018 3:09 pm

hello. i downloaded the a320 neo and i opent it it says error by a lot of the neo variants https://ibb.co/c3RSLn . but there is one that i can open but it looks like **** it looks like this https://ibb.co/mFXOt7. i have this problem with Omega's A380 to can somebody help me with it.

Version is 2017 3.1 (the latest i think it is)
i have a good nividia graphics card
im playing on windows 10
Last edited by bugman on Wed Feb 21, 2018 7:20 am, edited 1 time in total.
Reason: See forum rule number one - swearing is not accepted on this forum.
CasperNL
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:20 pm

Re: Help for planes idk how i need to say it

Postby it0uchpods » Mon Feb 19, 2018 3:29 pm

I'm not sure what the problem might be, seems to be a JSBsim issue, but that plane is no longer in development. I suggest you try this one here instead.

http://www.github.com/it0uchpods/IDG-A3 ... master.zip

(Make sure to remove -master from the folder name!)

Kind Regards,
Josh
it0uchpods/WTF411

FGFS Aircraft Developer
Lead Programmer at it0uchpods Design Group
Download High Quality Aircraft from it0uchpods Hangar
User avatar
it0uchpods
 
Posts: 3567
Joined: Tue Oct 06, 2015 12:51 pm
Version: 2018.2.1
OS: Windows 10 x64

Re: Help for planes idk how i need to say it

Postby CasperNL » Tue Feb 20, 2018 9:14 am

Maybe that is it i didnt remove -master from it thanks i Will try out
CasperNL
 
Posts: 2
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:20 pm


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: legoboyvdlp and 2 guests