Board index FlightGear Support Graphics

Trouble in Window-mode

Graphics issues like: bad framerates, weird colors, OpenGL errors etc. Bad graphics ar usually the result of bad graphics cards or drivers.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).
- please upload a screenshot of the problem.

If you experience FlightGear crashes, please report a bug using the issue tracker (can be also used for feature requests).
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article. If you are seeing corrupted/broken textures, please see this article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Trouble in Window-mode

Postby ke9000 » Sat Aug 19, 2017 4:21 am

***Notice:I'm Japanese, so I am using wrong English. Sorry :( .***

My computer Infomation:
OS:Windows 7 Home premium SP1 x64
FG Ver:2017.2.1 or 2016.4.3 (both happen)
Graphic Card:AMD Radeon HD 7670M

ScreenShot:
Image

Problem:
Please see ScreenShot. Like this in Window-mode Can't see Normally. It happens Anytime and Many Dots are in a row.
But In FullScreen-mode has no problem. Is this the Graphic Card's problem...?
Please give me advice or help.
( I'm sorry for not having knowledge and missing English.)
ke9000
 
Posts: 1
Joined: Sat Aug 19, 2017 3:44 am

Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests