Board index FlightGear Support Graphics

FG opens in wrong monitor

Graphics issues like: bad framerates, weird colors, OpenGL errors etc. Bad graphics ar usually the result of bad graphics cards or drivers.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).
- please upload a screenshot of the problem.

If you experience FlightGear crashes, please report a bug using the issue tracker (can be also used for feature requests).
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article. If you are seeing corrupted/broken textures, please see this article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Re: FG opens in wrong monitor

Postby Octal450 » Fri Jul 07, 2017 10:56 am

Yup, for me it's the left also...

Kind Regards,
Josh
Octal450
 
Posts: 4397
Joined: Tue Oct 06, 2015 12:51 pm

Re: FG opens in wrong monitor

Postby Octal450 » Sat Jan 06, 2018 5:58 am

Thought I'd update you all. I reinstalled Vista today and now it opens on my Main monitor... :mrgreen:

Not sure why!

Kind Regards,
Josh
Octal450
 
Posts: 4397
Joined: Tue Oct 06, 2015 12:51 pm

Re: FG opens in wrong monitor

Postby Robertfm » Fri May 10, 2019 10:59 am

Whilst this is an old thread I am having identical issues as described. Thing is it's not all the time. Yesterday it was working as intended. I turned off the computer simply switched back on this morning and it was all to pot again.

Currently using the Shift + Windows left/right trick. I will discuss it with my son who is a Computer Specialist for RN maybe he can help. Will post any result.
Robertfm
 
Posts: 414
Joined: Thu Apr 25, 2019 4:56 pm

Re: FG opens in wrong monitor

Postby Octal450 » Fri May 10, 2019 12:55 pm

I figured out how I solved it a few.months back.

I uninstalled my Nvidia drivers using Display Driver Uninstaller to complete remove them. Then i only connected my main monitor where I want FG. Then installed Nvidia drivers and opened FG on that monitor. Then I closed FG and connected my other 2 monitors.

Kind Regards,
Josh
Octal450
 
Posts: 4397
Joined: Tue Oct 06, 2015 12:51 pm

Re: FG opens in wrong monitor

Postby Robertfm » Sat May 18, 2019 12:39 pm

Belated thanks. Still not getting notifications.
Robertfm
 
Posts: 414
Joined: Thu Apr 25, 2019 4:56 pm

Re: FG opens in wrong monitor

Postby Johan G » Wed May 22, 2019 11:55 am

Some posts were split off to the new topic Not getting notifications of responses to forum posts.
Low-level flying — It's all fun and games till someone looses an engine. (Paraphrased from a YouTube video)
Improving the Dassault Mirage F1 (Wiki, Forum, GitLab. Work in slow progress)
Johan G
Moderator
 
Posts: 5513
Joined: Fri Aug 06, 2010 5:33 pm
Location: Sweden
Callsign: SE-JG
IRC name: Johan_G
Version: 3.0.0
OS: Windows 7, 32 bit

Previous

Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests