Board index FlightGear Support Graphics

White flashing bars...

Graphics issues like: bad framerates, weird colors, OpenGL errors etc. Bad graphics ar usually the result of bad graphics cards or drivers.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).
- please upload a screenshot of the problem.

If you experience FlightGear crashes, please report a bug using the issue tracker (can be also used for feature requests).
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article. If you are seeing corrupted/broken textures, please see this article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

White flashing bars...

Postby Captain LaForest » Fri Jun 12, 2015 4:53 pm

Whenever I play in full screen mode, there are flashing white bars at the bottom of my screen that go all the way across my screen. Does anyone have the same problem, and know how to fix it???
Captain LaForest
 
Posts: 37
Joined: Tue Jun 02, 2015 5:35 pm
OS: Windows 8.1

Re: White flashing bars...

Postby gsagostinho » Fri Jun 12, 2015 6:38 pm

Please post more information about your problem, as well as screenshots (press F3 to make screenshots). What system do you have, which computer, video card, etc.? Does the bug happen all the time or only under certain conditions?

Cheers,
Gilberto
User avatar
gsagostinho
 
Posts: 1800
Joined: Thu Jan 15, 2015 6:27 pm
Location: London, UK

WHITE FLASHING BARS!!!

Postby Captain LaForest » Wed Jun 17, 2015 3:07 am

As I said in a previous post, whenever I play in fullscreen mode, these flashing white bars appear at the bottom of my screen. I have some PC specs here... Intel Celeron N2830 @2.16 Hz 2.16 Ghz, 4 GB of RAM 3.89 usable, 64 Bit Operating System x64 based processor, Intel HD Graphics. This problem usually occurs when I open thigs from the menu such as the Route Manager, map, etc... It doesnt happen with any specific airport. I would post a screenshot of the bars but whenver I take a screenshot the bars do not appear. If anyone has a similar problem and or knows how to fix it please let me know. Thank you!
Captain LaForest
 
Posts: 37
Joined: Tue Jun 02, 2015 5:35 pm
OS: Windows 8.1

Re: WHITE FLASHING BARS!!!

Postby wkitty42 » Wed Jun 17, 2015 3:12 am

i'm going to guess that this is a windows operating system? you only say that it is 64bit...

can you take a screen shot and post it somewhere like on imgur so we can maybe see these bars you are talking about?
"You get more air close to the ground," said Angalo. "I read that in a book. You get lots of air low down, and not much when you go up."
"Why not?" said Gurder.
"Dunno. It's frightened of heights, I guess."
User avatar
wkitty42
 
Posts: 5564
Joined: Fri Feb 20, 2015 3:46 pm
Location: central NC, USA
Callsign: wk42
Version: git next
OS: Kubuntu 14.04.5


Return to Graphics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests