Board index FlightGear Support Tools FGRun

Unable to change FG language from FGRun

FGRun is a graphical frontend to run FlightGear.

Unable to change FG language from FGRun

Postby rafa_elds » Fri May 09, 2014 2:13 pm

Hello everybody,

I run an English version of Win8.1, but my locale settings are set to Portuguese. Probably because of this, Flightgear always starts in Portuguese.
I've tried fiddling with the language option in FGRun but there seems to be no way I can set FG to English.
Am I missing something?

Thanks,

Rafael
Rafael dos Santos
rafa_elds
 
Posts: 14
Joined: Thu Feb 20, 2014 11:29 pm
Location: SBSJ
Version: 3.7nightly
OS: Win 10 x64

Re: Unable to change FG language from FGRun

Postby dany93 » Tue May 20, 2014 10:37 pm

Hi Rafael,

FGRun Page 4, Advanced... General, Language: en
==> and I have the simulator in English.

Dany
dany93
 
Posts: 762
Joined: Mon Sep 07, 2009 3:43 pm
Location: France (Paris region)
Version: 2018.4.0
OS: Linux Mint 18 (64 b)


Return to FGRun

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest