Board index FlightGear Support Tools FGRun

Running Flight Gear after Intalling on Windows!!

FGRun is a graphical frontend to run FlightGear.

Running Flight Gear after Intalling on Windows!!

Postby Ari » Tue Nov 06, 2012 10:18 am

When running Flight Gear in Windows I am able to Select Aircraft and Airport, But in the next screen when I click run button, a window pops up saying

"Unable to Start, due to wrong configuration"
FG 2.8.0.5
Ari
 
Posts: 9
Joined: Thu Oct 04, 2012 10:14 am

Re: Running Flight Gear after Intalling on Windows!!

Postby Gijs » Tue Nov 06, 2012 10:25 am

Hi,

Could you please copy&paste your command line? Tick the "Show commandline" box on the last page and Ctrl-C the contents of the field below that box. That will give us some insight in your configuration.

Cheers,
Gijs
Airports: EHAM, EHLE, KSFO
Aircraft: 747-400
User avatar
Gijs
Moderator
 
Posts: 9306
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:55 pm
Location: Amsterdam/Delft, the Netherlands
Callsign: PH-GYS
Version: Git
OS: Windows 10


Return to FGRun

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest