Board index FlightGear Support Tools Atlas

No land?

Atlas is an addon that lets FlightGear users display a real-time "moving-map" of their flight.

No land?

Postby DenS » Sun Dec 22, 2013 12:59 pm

I have Atlas running and can see the land under me when around San Fran but any place else and all i get is blue. The airports etc. all show up as does my track, just no land under the plane.

The land and scenery does show up in FlightGear.

Win 7
FlightGear 1.12.1
Terrasync for graphics.
DenS
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 22, 2013 12:51 pm

Re: No land?

Postby Johan G » Sun Dec 22, 2013 6:27 pm

Are you sure you have TerraSync set up and enabled?

See also the TerraSync wiki page.
Low-level flying — It's all fun and games till someone looses an engine. (Paraphrased from a YouTube video)
Improving the Dassault Mirage F1 (Wiki, Forum, GitLab. Work in slow progress)
Johan G
Moderator
 
Posts: 5294
Joined: Fri Aug 06, 2010 5:33 pm
Location: Sweden
Callsign: SE-JG
IRC name: Johan_G
Version: 3.0.0
OS: Windows 7, 32 bit

Re: No land?

Postby Michat » Mon Dec 23, 2013 4:45 pm

Look at the wiki atlas page. For all terrain outside San Fran area you must first create your map terrain in a resolution you want.

Cheers
User avatar
Michat
 
Posts: 925
Joined: Mon Jan 25, 2010 6:24 pm
Location: Spain
Version: 191b
OS: GNewSense


Return to Atlas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests