Board index FlightGear Support Flying

some problems with 777-300

Controlling your aircraft, using the autopilot etc.

some problems with 777-300

Postby bioscz » Sun Jun 21, 2020 4:37 pm

from some day i have add to my FG hangar the boeing 777-300, but I've show some problems :
1) if i try to select and push option autostart from menu bar appear this message "no way is not that easy ! start it up manually" and i must start aircraft manually;
2) after some minutes of flying on glass cabin pilots strange branching shadows appear ;
3) after selected airport on "route manager" and activated route , when i push AP and LNAV , aircraft does not follow course (pink line but it goes somewhere else .
thank
bioscz
 
Posts: 48
Joined: Wed Jan 29, 2020 7:56 am

Re: some problems with 777-300

Postby legoboyvdlp » Sun Jun 21, 2020 4:59 pm

There is no such message on the fgaddon 777. Where did you get that 777 from?
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7674
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Location: Northern Ireland
Callsign: G-LEGO
Version: next
OS: Windows 10 HP

Re: some problems with 777-300

Postby bioscz » Sun Jun 21, 2020 6:17 pm

legoboyvdlp wrote in Sun Jun 21, 2020 4:59 pm:There is no such message on the fgaddon 777. Where did you get that 777 from?


i think from this one :
http://www.mediafire.com/file/bcs93iofc ... 0.zip/file
bioscz
 
Posts: 48
Joined: Wed Jan 29, 2020 7:56 am

Re: some problems with 777-300

Postby legoboyvdlp » Sun Jun 21, 2020 6:46 pm

For a start, that is a 737-300 - not a 777.

Also, I would reccomend you download aircraft directly in the launcher. There is a very good 737-300 in fgaddon.
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7674
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Location: Northern Ireland
Callsign: G-LEGO
Version: next
OS: Windows 10 HP

Re: some problems with 777-300

Postby bioscz » Sun Jun 21, 2020 7:49 pm

sorry yes you're right i was wrong , my aircraft is 777-300 no 737-300 , i looking for where download that 777-300
bioscz
 
Posts: 48
Joined: Wed Jan 29, 2020 7:56 am

Re: some problems with 777-300

Postby legoboyvdlp » Sun Jun 21, 2020 8:17 pm

As said before, in the launcher:

Image
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7674
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Location: Northern Ireland
Callsign: G-LEGO
Version: next
OS: Windows 10 HP

Re: some problems with 777-300

Postby bioscz » Mon Jun 22, 2020 5:29 am

I surprise u .... I use old FG 2.6 on MAC OS X 10.6.8 ,
however i understand why the shading on glass cabin , is the ice, because i not put on conditioning air in cabin pilots .
thanks
bioscz
 
Posts: 48
Joined: Wed Jan 29, 2020 7:56 am

Re: some problems with 777-300

Postby Isaak » Mon Jun 22, 2020 7:11 am

As was told to you before: you can 't expect the community to provide support for very old versions of FlightGear. The latest version of the 777 can be downloaded through the launcher of both FG 2018.3.5 (latest stable release) and FG 2020.1.2 (latest release). My experience is that these FG versions received many efficiency updates that make them faster compared to e.g. FG 2.6. I will not provide support for every old version of the 777. You can also not expect that the latest 777 will work as expected on FG 2.6, as it makes use of functionality that didn't exist back then. Please update FG before you report bugs again.
Want to support medical research with your pc? Start Folding at Home and join team FlightGear!
Isaak
 
Posts: 562
Joined: Sat Jun 04, 2011 2:52 pm
Location: Leuven, Belgium
Callsign: OO-ISA
Version: 2019.1.1
OS: Windows 10


Return to Flying

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest