Board index FlightGear Development

FG 2019.1 missing splash screen

FlightGear is opensource, so you can be the developer. In the need for help on anything? We are here to help you.
Forum rules
Core development is discussed on the official FlightGear-Devel development mailing list.

Bugs can be reported in the bug tracker.

FG 2019.1 missing splash screen

Postby mhab » Fri Nov 01, 2019 3:30 pm

After I installed FG 2019.1 my problem is I have no splash screens for any aircraft.
All I get during FG startup/aircraft loading is a violet coloured screen with no content.

Once the aircraft is loaded everything is back to normal.

In FG 2018.3.1 everything worked well in the same environment.

My environment: Win 10 1903, Nvidia GeForce GT 540M

Any ideas how I could get back splash screens, hint lines etc ... during startup ?
mhab
 
Posts: 415
Joined: Thu Apr 18, 2013 10:59 pm
Callsign: D-MIKE
Version: 2019.1.1
OS: Win10

Re: FG 2019.1 missing splash screen

Postby Icecode GL » Fri Nov 01, 2019 3:39 pm

There are no splash screens under Rembrandt in 2019.1.
Icecode GL
 
Posts: 616
Joined: Thu Aug 12, 2010 12:17 pm
Location: Spain
Callsign: icecode
Version: GIT
OS: Arch Linux

Re: FG 2019.1 missing splash screen

Postby legoboyvdlp » Fri Nov 01, 2019 4:13 pm

Don't use Rembrandt in any case; it's ugly, slow, and besides you can't get all the beautiful features. Why make it look ugly at lower framerate when you can make it look nice at a better framerate?
User avatar
legoboyvdlp
 
Posts: 7674
Joined: Sat Jul 26, 2014 1:28 am
Location: Northern Ireland
Callsign: G-LEGO
Version: next
OS: Windows 10 HP

Re: FG 2019.1 missing splash screen

Postby mhab » Fri Nov 01, 2019 5:44 pm

Thanks for the explanation.

No thanks for lording the growing anti rembrandt attitude over all users in such a nasty way ...
mhab
 
Posts: 415
Joined: Thu Apr 18, 2013 10:59 pm
Callsign: D-MIKE
Version: 2019.1.1
OS: Win10


Return to Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest