Board index FlightGear Development

FG 2.12 setting Screenshot Directory not working as before

FlightGear is opensource, so you can be the developer. In the need for help on anything? We are here to help you.
Forum rules
Core development is discussed on the official FlightGear-Devel development mailing list.

Bugs can be reported in the bug tracker.

FG 2.12 setting Screenshot Directory not working as before

Postby mhab » Sun Nov 03, 2013 8:25 pm

Hello

After upgrading from FG 2.10 to 2.12 I cannot set the Screenshot directory to an arbitrary directory.
It was no problem to do this in FG 2.10.

I can set it in the autosave file and it is used then, but when I open the dialog it is preset with the FG install dir and I cannot use ".." , etc to choose a directory out of FG install path. I cannot type the desired path at the top ....

I see there have been some changes done in "gui.nas", but I don't see why this is no longer working.

I use Win7 64-bit Home edition.

Anybody has similar problems ?
If yes I can post an official bug report ...

Mike-DE
mhab
 
Posts: 410
Joined: Thu Apr 18, 2013 10:59 pm
Callsign: D-MIKE
Version: 2019.1.1
OS: Win10

Re: FG 2.12 setting Screenshot Directory not working as befo

Postby mhab » Sat Nov 09, 2013 11:06 pm

Submitted as Issue 1262: Screenshot-Dir setting does not work as expected
mhab
 
Posts: 410
Joined: Thu Apr 18, 2013 10:59 pm
Callsign: D-MIKE
Version: 2019.1.1
OS: Win10


Return to Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests