Board index FlightGear Support

How do u start flightgear on a carrier? (mac)

All general support: help on flying, installation, hardware, getting online etc. There are lots of users and developers to help you out.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- where did you download your aircraft/scenery from?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).

Please report any bugs not specific to an aircraft on the issue tracker.
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Re: How do u start flightgear on a carrier? (mac)

Postby Boeing » Tue Jun 14, 2011 7:42 pm

Can any one answer my question?
Won't be doing much anymore....
Boeing
 
Posts: 846
Joined: Tue May 17, 2011 7:44 pm
Callsign: Boeing, MIA0029
Version: 24
OS: Mac OS X

Re: How do u start flightgear on a carrier? (mac)

Postby someguy » Wed Jun 15, 2011 2:18 am

I haven't seen the Yorktown. The Akagi is an "aircraft" model, not an mpcarrier model. As such, it probably isn't capable of interaction with other aircraft. I'm not sure why helijah made it, but he's the one to ask.
User avatar
someguy
 
Posts: 1657
Joined: Tue Nov 25, 2008 5:54 am
Location: USA
Version: 2019.1.1
OS: Mac OS X 10.11.6

Re: How do u start flightgear on a carrier? (mac)

Postby RAPTOR1 » Fri May 08, 2020 9:15 pm

is it possible to start flightgear on a carrier version 2018.3.5 without command lines on windows?
RAPTOR1
 
Posts: 1
Joined: Tue May 05, 2020 8:26 pm

Re: How do u start flightgear on a carrier? (mac)

Postby wkitty42 » Sat May 09, 2020 1:06 am

sure, if you put the options in the launcher's additional settings box... it should be, i think...
"You get more air close to the ground," said Angalo. "I read that in a book. You get lots of air low down, and not much when you go up."
"Why not?" said Gurder.
"Dunno. It's frightened of heights, I guess."
User avatar
wkitty42
 
Posts: 6497
Joined: Fri Feb 20, 2015 3:46 pm
Location: central NC, USA
Callsign: wk42
Version: git next
OS: Kubuntu 14.04.5

Previous

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest