Board index FlightGear Support

Airline Questions  Topic is solved

All general support: help on flying, installation, hardware, getting online etc. There are lots of users and developers to help you out.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- where did you download your aircraft/scenery from?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).

Please report any bugs not specific to an aircraft on the issue tracker.
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Airline Questions

Postby Vio » Sat Jul 13, 2019 7:36 pm

Hello, I am wondering if it is possible to switch airlines in Flightgear. If so, please help me. Thanks!
Vio
 
Posts: 6
Joined: Wed Jul 10, 2019 10:02 pm

Re: Airline Questions  

Postby Isaak » Sat Jul 13, 2019 7:42 pm

Do you mean the livery of your aircraft? Most of the airliners have a livery selection dialog. E.g. in the 777 you find it under 777>livery.
Want to support medical research with your pc? Start Folding at Home and join team FlightGear!
Isaak
 
Posts: 549
Joined: Sat Jun 04, 2011 2:52 pm
Location: Leuven, Belgium
Callsign: OO-ISA
Version: 2019.1.1
OS: Windows 10

Re: Airline Questions

Postby Vio » Sat Jul 13, 2019 7:51 pm

Indeed. Thanks.
Vio
 
Posts: 6
Joined: Wed Jul 10, 2019 10:02 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests