Board index FlightGear Support

Problems with Route Manager

All general support: help on flying, installation, hardware, getting online etc. There are lots of users and developers to help you out.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- where did you download your aircraft/scenery from?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).

Please report any bugs not specific to an aircraft on the issue tracker.
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Problems with Route Manager

Postby MIO210 » Sun Feb 17, 2019 8:24 am

Hi,

When I'm flying Q400, the Route Manager doesn't work. When I try to type something in, the letters briefly flash on the screen and then disappear. When I try to import a flightplan it too flashes briefly on the screen and then reverts back. I haven't experienced this problem with any other aircraft.

I have Flightgear 2018.3.1.

Thanks for reading!
MIO210
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 15, 2018 3:25 pm
Location: Finland
Version: 2019.2.0
OS: Manjaro

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest