Board index FlightGear Support

Additional Settings problem

All general support: help on flying, installation, hardware, getting online etc. There are lots of users and developers to help you out.
Forum rules
In order to help you, we need to know a lot of information. Make sure to include answers to at least the following questions in your initial post.

- what OS (Windows Xp/Vista, Mac etc.) are you running?
- what FlightGear version do you use?
- what graphics card do you have?
- does the problem occur with any aircraft, at any airport?
- where did you download your aircraft/scenery from?
- is there any output printed to the console (black window)?
- copy&paste your commandline (tick the "Show commandline box on the last page of FGRun or the "Others" section on the Mac launcher).

If you experience FlightGear crashes, please report a bug using the issue tracker (can be also used for feature requests).
To run FlightGear on old computers with bad OpenGL support, please take a look at this wiki article.

Note: If you did not get a reponse, even after 7 days, you may want to check out the FlightGear mailing lists to ask your question there.

Additional Settings problem

Postby yanfiz » Mon Jun 04, 2018 8:21 pm

Hello,

I want to set detailed weather before starting FlightGear by setting --prop:/sim/gui/dialogs/metar/mode/global-weather=0 and --prop:/sim/gui/dialogs/metar/mode/local-weather=1, but it starts with basic weather selected in 'Environment -> Weather', again.

And the second one is visibility setting in 'View -> Earthview orbital rendering -> Visibility'. I'm setting --prop:/environment/effective-visibility-m=125000, but it starts default value (about 30000). And it doesn't even let me change it in via property browser, but it can only be changed in its menu.

FlightGear version is 2018.2.2.

Kind regards.
yanfiz
 
Posts: 118
Joined: Fri Apr 03, 2015 2:27 am

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron