Board index FlightGear Development Scenery

RJGG - Chubu Centrair - Japan

Questions and discussion about enhancing and populating the FlightGear world.

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Gijs » Fri Jan 27, 2012 10:42 am

What's your FG_SCENERY set to (if you use FGRun, it's on the page previous from aircraft selection)? You should move the Terrain/, Objects/ and Models/ directories from the RJGG download to that directory. As of 2.4.0, the shared models (altough Horacio's models are "static" ones, he decided to place them in the Models/ directory for some reason...) are loaded from FG_SCENERY, rather than FG_ROOT/Models.

You do see the runway/taxiways, do you?
Airports: EHAM, EHLE, KSFO
Aircraft: 747-400, DC-2, F-117, Jetman, L1011-500
FlightGear Liveries
User avatar
Gijs
Moderator
 
Posts: 8474
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:55 pm
Location: Amsterdam/Delft, the Netherlands
Callsign: PH-GYS
Version: Git
OS: Windows 7

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby skibot » Fri Jan 27, 2012 11:21 am

actualy there is only Terrain folder and Airport-RJGG folder, and readme file says:
"You need to have already installed the scenary "e130n30".

1.- Replace all files contained on "Terrain" to your "data/Scenery/Terrain" folder.
2.- Copy "Airport-RJGG" folder to "data/Models"."

i've done like that, but it didn't work, so i've decided to do the same thing in fg root scenery folder (without deleting terrain and airport files from data/scenery/terrain and data/models) but it still doesn't work. What would be wrong?
MY FG_SCENERY shows me 3 lines:
c:\program files (x86)\flightgear 2.4.0\data\scenery
c:\program files (x86)\flightgear 2.4.0\scenery
c:\program files (x86)\flightgear 2.4.0\terrasync

i supose that first line is used by fg to read scenery. what would be wrong?
SP-SKB
EPWR
Boeing 777 and AN225
skibot
 
Posts: 24
Joined: Fri Mar 05, 2010 5:25 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby skibot » Fri Jan 27, 2012 11:26 am

Ok everybody i've found solution for my problem!!!
If u use fg 2.4.0 and u have installed RJGG just like horacio has written in readme file, and u still can't see 3d buildings u need to:
- copy terrain folder not into data/scenery but into fg_root/scenery
- in fg roote make directory "Models"
- copy Airport-RJGG to fg_root/Models

it works!
SP-SKB
EPWR
Boeing 777 and AN225
skibot
 
Posts: 24
Joined: Fri Mar 05, 2010 5:25 pm

Previous

Return to Scenery

Who is online

Users browsing this forum: wlbragg and 1 guest