Board index FlightGear Development Scenery

RJGG - Chubu Centrair - Japan

Questions and discussion about enhancing and populating the FlightGear world.

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby Gijs » Fri Jan 27, 2012 10:42 am

What's your FG_SCENERY set to (if you use FGRun, it's on the page previous from aircraft selection)? You should move the Terrain/, Objects/ and Models/ directories from the RJGG download to that directory. As of 2.4.0, the shared models (altough Horacio's models are "static" ones, he decided to place them in the Models/ directory for some reason...) are loaded from FG_SCENERY, rather than FG_ROOT/Models.

You do see the runway/taxiways, do you?
Airports: EHAM, EHLE, KSFO
Aircraft: 747-400, DC-2, F-117, Jetman, L1011-500
FlightGear Liveries
User avatar
Gijs
Moderator
 
Posts: 8640
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:55 pm
Location: Amsterdam/Delft, the Netherlands
Callsign: PH-GYS
Version: Git
OS: Windows 7

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby skibot » Fri Jan 27, 2012 11:21 am

actualy there is only Terrain folder and Airport-RJGG folder, and readme file says:
"You need to have already installed the scenary "e130n30".

1.- Replace all files contained on "Terrain" to your "data/Scenery/Terrain" folder.
2.- Copy "Airport-RJGG" folder to "data/Models"."

i've done like that, but it didn't work, so i've decided to do the same thing in fg root scenery folder (without deleting terrain and airport files from data/scenery/terrain and data/models) but it still doesn't work. What would be wrong?
MY FG_SCENERY shows me 3 lines:
c:\program files (x86)\flightgear 2.4.0\data\scenery
c:\program files (x86)\flightgear 2.4.0\scenery
c:\program files (x86)\flightgear 2.4.0\terrasync

i supose that first line is used by fg to read scenery. what would be wrong?
SP-SKB
EPWR
Boeing 777 and AN225
skibot
 
Posts: 24
Joined: Fri Mar 05, 2010 5:25 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby skibot » Fri Jan 27, 2012 11:26 am

Ok everybody i've found solution for my problem!!!
If u use fg 2.4.0 and u have installed RJGG just like horacio has written in readme file, and u still can't see 3d buildings u need to:
- copy terrain folder not into data/scenery but into fg_root/scenery
- in fg roote make directory "Models"
- copy Airport-RJGG to fg_root/Models

it works!
SP-SKB
EPWR
Boeing 777 and AN225
skibot
 
Posts: 24
Joined: Fri Mar 05, 2010 5:25 pm

Re: RJGG - Chubu Centrair - Japan

Postby SorryAirlines » Sat Jun 28, 2014 1:47 pm

Hi all,

I got the problem with a building in Chubu Airport... This building was not appeared... I went through all the comments on this post and was looking for a "preferences.xml" file in FG_ROOT... Unfortunately, after searching for a line recommended (Press Ctrl + F and searched "<use-custom-...>") It did not find that sentence. In other words, my preferences.xml file does not have this function... Anybody here could help me send your preferences.xml file or just tell me where to add that line!

Thank you so much :cry:
SorryAirlines
 
Posts: 3
Joined: Tue Jun 17, 2014 9:56 pm

Previous

Return to Scenery

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests