Board index FlightGear The FlightGear project

wiki atom feed not working

Questions about the FlightGear organisation, website, wiki etc.

wiki atom feed not working

Postby handigehansje » Sat Oct 29, 2011 10:14 am

Since a couple of days the wiki atom feed for recent changes is not updating any more.
http://wiki.flightgear.org/index.php?ti ... &feed=atom
Have there been some changes in the wiki code recently ??
handigehansje
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 29, 2009 4:30 pm
Location: Netherlands
Version: GIT
OS: Archlinux

Re: wiki atom feed not working

Postby Gijs » Sat Oct 29, 2011 10:20 am

Works fine here... what browser/Atom-reader do you use?
Airports: EHAM, EHLE, KSFO
Aircraft: 747-400, DC-2, F-117, Jetman, L1011-500
FlightGear Liveries
User avatar
Gijs
Moderator
 
Posts: 8692
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:55 pm
Location: Amsterdam/Delft, the Netherlands
Callsign: PH-GYS
Version: Git
OS: Windows 7

Re: wiki atom feed not working

Postby handigehansje » Sat Oct 29, 2011 10:27 am

Firefox 7.0.1 and Firefox live bookmarks.
I have other feeds that do work like http://wiki.archlinux.org/index.php?tit ... &feed=atom
handigehansje
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 29, 2009 4:30 pm
Location: Netherlands
Version: GIT
OS: Archlinux

Re: wiki atom feed not working

Postby Gijs » Sat Oct 29, 2011 10:50 am

Works fine on 7.0.1 here.
Unless anyone else sees the problem as well I guess that it's some local problem...
Airports: EHAM, EHLE, KSFO
Aircraft: 747-400, DC-2, F-117, Jetman, L1011-500
FlightGear Liveries
User avatar
Gijs
Moderator
 
Posts: 8692
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:55 pm
Location: Amsterdam/Delft, the Netherlands
Callsign: PH-GYS
Version: Git
OS: Windows 7

Re: wiki atom feed not working

Postby i4dnf » Sat Oct 29, 2011 11:34 am

Doesn't work here either (Akregator 4.7.2).
Doing a wget with the Akregator user-agent on the feed gets me this:
Code: Select all
<?xml version="1.0"?>
<?xml-stylesheet type="text/css" href="http://wiki.flightgear.org/skins/common/feed.css?301"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom" xml:lang="en">
      <id>http://wiki.flightgear.org/index.php?title=Special:RecentChanges&amp;feed=atom</id>
      <title>wiki.flightgear.org  - Recent changes [en]</title>
      <link rel="self" type="application/atom+xml" href="http://wiki.flightgear.org/index.php?title=Special:RecentChanges&amp;feed=atom"/>
      <link rel="alternate" type="text/html" href="http://wiki.flightgear.org/Special:RecentChanges"/>
      <updated>2011-11-01T04:06:42Z</updated>
      <subtitle>Track the most recent changes to the wiki in this feed.</subtitle>
      <generator>MediaWiki 1.17.0</generator>

   </feed>


Tests with opera show it doesn't work there either
i4dnf
Retired
 
Posts: 745
Joined: Wed Sep 09, 2009 7:17 am
Location: LRBS
Callsign: YR-I4D
Version: GIT
OS: Gentoo Linux ~amd64

Re: wiki atom feed not working

Postby mfranz » Sat Oct 29, 2011 11:51 am

Works here with akregator (v1.6.6; http://www.flightgear.org/forums/feed.php).


Code: Select all
$ akregator --version
Qt: 4.7.1
KDE Development Platform: 4.6.00 (4.6.0) "release 6"
Akregator: 1.6.6
User avatar
mfranz
 
Posts: 160
Joined: Thu Nov 30, 2006 4:35 pm
Location: Austria

Re: wiki atom feed not working

Postby Gijs » Sat Oct 29, 2011 12:09 pm

Hm, apparently Hans isn't the only "victim". I've pointed the wiki admin to this topic.

@mfranz: the topic is about the wiki feed, not the forum feed ;)
Airports: EHAM, EHLE, KSFO
Aircraft: 747-400, DC-2, F-117, Jetman, L1011-500
FlightGear Liveries
User avatar
Gijs
Moderator
 
Posts: 8692
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:55 pm
Location: Amsterdam/Delft, the Netherlands
Callsign: PH-GYS
Version: Git
OS: Windows 7

Re: wiki atom feed not working

Postby mfranz » Sat Oct 29, 2011 12:20 pm

Gijs wrote in Sat Oct 29, 2011 12:09 pm:@mfranz: the topic is about the wiki feed, not the forum feed ;)


Whoops, sorry. Yeah, that's broken. :-)
User avatar
mfranz
 
Posts: 160
Joined: Thu Nov 30, 2006 4:35 pm
Location: Austria

Re: wiki atom feed not working

Postby Gijs » Sat Oct 29, 2011 12:24 pm

Makes me wonder if it the problem is only on Linux...
Airports: EHAM, EHLE, KSFO
Aircraft: 747-400, DC-2, F-117, Jetman, L1011-500
FlightGear Liveries
User avatar
Gijs
Moderator
 
Posts: 8692
Joined: Tue Jul 03, 2007 2:55 pm
Location: Amsterdam/Delft, the Netherlands
Callsign: PH-GYS
Version: Git
OS: Windows 7

Re: wiki atom feed not working

Postby handigehansje » Sat Oct 29, 2011 12:45 pm

Gijs wrote in Sat Oct 29, 2011 12:24 pm:Makes me wonder if it the problem is only on Linux...


Nope, not working on WinXP with firefox 7.0.1 either.
handigehansje
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 29, 2009 4:30 pm
Location: Netherlands
Version: GIT
OS: Archlinux

Re: wiki atom feed not working

Postby handigehansje » Tue Nov 01, 2011 7:49 pm

OK, now it is working again.
Maybe it was a Date/Time issue, or someone has fixed it.
handigehansje
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 29, 2009 4:30 pm
Location: Netherlands
Version: GIT
OS: Archlinux


Return to The FlightGear project

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests