Board index FlightGear Development Aircraft

Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Questions and discussion about creating aircraft. Flight dynamics, 3d models, cockpits, systems, animation, textures.

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321) <-- Download in First po

Postby omega95 » Mon Jan 23, 2012 6:43 pm

I woulda' helped if I had time, but right now, I'd suggest a complete cockpit rebuild... :)
Merlion Virtual Airlines - the experience of a flight time...
Get high quality aircraft, airports, video tutorials or development tools from my hangar.
omega95
 
Posts: 1150
Joined: Sat Jul 30, 2011 12:59 am
Location: -unknown-
Callsign: MIA0001, OM-EGA
IRC name: omega95
Version: 2.12 git
OS: Ubuntu 13.04

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321) <-- Download in First po

Postby bicyus » Mon Jan 23, 2012 7:55 pm

omega95 wrote in Mon Jan 23, 2012 6:43 pm:I woulda' helped if I had time, but right now, I'd suggest a complete cockpit rebuild... :)


Don't worry mate! ;-) I know you doing other good work on 787. Nice cockpit.

but i think there should be some other people interested in the aircraft. and i would be pleased to join eforces.

By the way... shouldn't we remove the "<-- Download in First post!" from topic name? i say this because i can't edit that first post to post last state of the A320neo...
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby omega95 » Tue Jan 24, 2012 2:17 am

bicyus wrote in Mon Jan 23, 2012 7:55 pm:Don't worry mate! ;-) I know you doing other good work on 787. Nice cockpit.


Lol, atm, I'm not even working on that... I have less than a week for my final exams. :shock:

By the way... shouldn't we remove the "<-- Download in First post!" from topic name?


DONE
Merlion Virtual Airlines - the experience of a flight time...
Get high quality aircraft, airports, video tutorials or development tools from my hangar.
omega95
 
Posts: 1150
Joined: Sat Jul 30, 2011 12:59 am
Location: -unknown-
Callsign: MIA0001, OM-EGA
IRC name: omega95
Version: 2.12 git
OS: Ubuntu 13.04

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby bicyus » Fri Jan 27, 2012 3:56 am

omega95 wrote in Tue Jan 24, 2012 2:17 am:Lol, atm, I'm not even working on that... I have less than a week for my final exams. :shock:


Good luck, mate!

A320 Cockpit

i've found we have to change the A320neo cockpit, there is a new version, with new displays, removed analog airspeed... etc

http://www.airbus.com/aircraftfamilies/ ... mmonality/
Watch on Youtube

OLD layout:

Watch on Youtube
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby bicyus » Wed Feb 01, 2012 9:36 pm

Hi guys!!

What do you think about changing the name or the aircraft?

Actualy the Folder name is "A320neo" (ok for me) but the AERO name and the name on Multiplayer Nerwork is "A320NEO".
The name to select Aircraft on command line is A320neo.

I would Like to change form A320NEO to A320neo or A320-neo. What do you prefer? any opinion is welcome!

thanks!

By the way, new, cleaner folder estructure is on the way... ;-)
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby bicyus » Thu Feb 23, 2012 9:00 pm

Hi guys,

Need some help here for MP Liveries

Local screen with remote model liverie properties
Local aircraft: AirAsia
Remote aircraft: Airbus house (default), (should be LAN airlines)
Image


Remote screen, with his local model liverie properties
Image

So why is the "Name" and "neo-textures" not filled?

many hours on it but didn't get to figure out...
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby bicyus » Fri Mar 02, 2012 10:42 pm

After Fixing MP liveries, A319neo on the way :D
Image

Proper release is on the way... with all NEO family
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Airbus A320neo V2.2 Beta 2

Postby bicyus » Mon Mar 05, 2012 2:05 am

Airbus A320neo V2.2 Beta 2
- New/Updated Wiki page http://wiki.flightgear.org/Airbus_A320neo
- All 3 model working, A320neo, A321neo and A319neo
- New download link Download A320neo V2.2 Beta 2a
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby scotth1 » Tue Mar 06, 2012 7:31 am

Some nice work there Jon, take-off feels a lot more controlled and glad to see the ND refined. I'm quite enjoying the updates.
scotth1
 
Posts: 231
Joined: Thu Jan 01, 2009 3:27 am
Location: Australia
Callsign: VH-SHA
Version: Git next
OS: Linux 3.4.11

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby bicyus » Tue Mar 06, 2012 8:31 pm

scotth1 wrote in Tue Mar 06, 2012 7:31 am:Some nice work there Jon, ... I'm quite enjoying the updates.


Thanks mate! thats the fuel I need! ;-)
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby DLH-Airmen » Thu Mar 22, 2012 5:27 pm

Sorry but do not work for me it says that the file is damaged and cannnot be opened with 7zip or WinRAR or WinZIP.
So what must i do?
Flightgear Wizard cannot load the other versions everytime 1 file is not there.
DLH-Airmen
 
Posts: 12
Joined: Sat Feb 25, 2012 6:24 pm

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby bicyus » Thu Mar 22, 2012 6:41 pm

DLH-Airmen

it is a tar.gz file, winrar should open it.

from winrar website (http://www.rarlab.com)
WinRAR provides complete support for RAR and ZIP archives and is able to unpack CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z archives.


try to maybe update your winrar. min 3.10 ;-)
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby DLH-Airmen » Thu Mar 22, 2012 8:11 pm

Thanks!

But now I've got a new problem: evertime when I will chose this aircraft a failure comes ( you can see it in the screenshot).

Image
Shot at 2012-03-22 Eveytime when I chose A320NEO with sharklets this failure comes
There are 2 another Versions of the A320 NEO which you can see on the screenshot, but they do not work , too! :(
Please do not be surprised that the airplanes are double listed!

I 'm a little bit confused , :oops: so what must I do?

Thank you :)
DLH-Airmen
 
Posts: 12
Joined: Sat Feb 25, 2012 6:24 pm

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby bicyus » Fri Mar 23, 2012 1:04 pm

DLH-Airmen it looks that you have wrong folder structure. you may have extract all A320neo files to C:/program files/Flightgear/data/ as i can see in C:/program files/Flightgear/data/res/cfmleapx.ac

All planes should be inside C:/program files/Flightgear/Aircraft/

1. i would first delete all A320neo folders, inside C:/program files/Flightgear/Aircraft/
2. Check there is no A320neo aircraft listed in the FG wizard, everything is "Clean"
3. then extract the tar.gz file to your desktop,
4. and then move the desktop's A320neo folder inside C:/program files/Flightgear/Aircraft/
User avatar
bicyus
 
Posts: 115
Joined: Fri Nov 25, 2011 3:11 pm
Location: Bilbao
Callsign: Bicyus
Version: 2.6
OS: Ubuntu Linux

Re: Airbus A320neo (A319,A320,A321)

Postby DLH-Airmen » Fri Mar 23, 2012 1:55 pm

bicyus wrote in Fri Mar 23, 2012 1:04 pm:DLH-Airmen it looks that you have wrong folder structure. you may have extract all A320neo files to C:/program files/Flightgear/data/ as i can see in C:/program files/Flightgear/data/res/cfmleapx.ac

All planes should be inside C:/program files/Flightgear/Aircraft/

1. i would first delete all A320neo folders, inside C:/program files/Flightgear/Aircraft/
2. Check there is no A320neo aircraft listed in the FG wizard, everything is "Clean"
3. then extract the tar.gz file to your desktop,
4. and then move the desktop's A320neo folder inside C:/program files/Flightgear/Aircraft/


Does not worked sorry , i re-installed FlightGear,too but it does not works :(
DLH-Airmen
 
Posts: 12
Joined: Sat Feb 25, 2012 6:24 pm

PreviousNext

Return to Aircraft

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests