Board index FlightGear Support Interfacing

HELP: Fuel-Level doesn't show on the 2nd machine!  Topic is solved

Connecting two computers, using generic protocol, connecting with Matlab?

HELP: Fuel-Level doesn't show on the 2nd machine!

Postby rokwell » Tue Sep 27, 2011 3:55 am

I ran FG on 2 computers, 1st use the command line:
fgfs --native-fdm=socket,out,60,,5510,udp

The 2nd use this command line:
fgfs --native-fdm=socket,in,60,,5510,udp --fdm=external

Then I turn on the 2D-Panel on the 2nd machine and the Fuel-quantity doesn't show.

Anyone know how to fix this?

Thanks

[ Flightgear v.2.0.0 OS:Ubuntu 11.04 ]
Keep reading the manuals but need to hear from the experienced persons.
rokwell
 
Posts: 72
Joined: Tue Jun 14, 2011 2:00 am
Location: Don Muang Airport, Bkk, Thailand
Version: 2.12
OS: Ubuntu 12.04

Re: HELP: Fuel-Level doesn't show on the 2nd machine!  

Postby rokwell » Tue Oct 04, 2011 8:58 am

Yeah.

I found the mistake myself.

The fuel quantity packet which FG send via the socket is only /consumables/fuel/tank[number]/level-gal_us
Keep reading the manuals but need to hear from the experienced persons.
rokwell
 
Posts: 72
Joined: Tue Jun 14, 2011 2:00 am
Location: Don Muang Airport, Bkk, Thailand
Version: 2.12
OS: Ubuntu 12.04


Return to Interfacing

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests