Board index FlightGear Support Installation Mac

How to get GIT

Installing FlightGear, scenery, aircraft etc. on Mac.

Re: How to get GIT

Postby i4dnf » Mon Jul 11, 2011 5:53 pm

Screenshot .. where's the screenshot? :P
I've got a feeling you've gto everything maxed out in that dialog ;).
i4dnf
Retired
 
Posts: 745
Joined: Wed Sep 09, 2009 7:17 am
Location: LRBS
Callsign: YR-I4D
Version: GIT
OS: Gentoo Linux ~amd64

Re: How to get GIT

Postby Boeing » Mon Jul 11, 2011 6:00 pm

What dialog? And well I deleted the snapshot I got to re-download it.
Won't be doing much anymore....
Boeing
 
Posts: 846
Joined: Tue May 17, 2011 7:44 pm
Callsign: Boeing, MIA0029
Version: 24
OS: Mac OS X

Re: How to get GIT

Postby i4dnf » Mon Jul 11, 2011 6:24 pm

i4dnf wrote in Mon Jul 11, 2011 4:29 pm:Boeing, please post a screenshot of the view-> rendering options dialog, just like 439Tiger posted earlier. I've got a similar graphic card as yours (8600gt), and flightgear runs acceptably here, with some of those options disabled.
i4dnf
Retired
 
Posts: 745
Joined: Wed Sep 09, 2009 7:17 am
Location: LRBS
Callsign: YR-I4D
Version: GIT
OS: Gentoo Linux ~amd64

Previous

Return to Mac

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest